Essential NetTools [Anlatım]

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
Şimdi öncelikle linke http://rapidshare.de/files/18549954/ent3.zip.html tıklayıp essennetialnettools u indiriyoruz.daha sonra kurup açıyoruz.sol taraftaki nbsscan a tıklıtoruz.stating ıp adrese kişinin ıp adresini yazıyoruz.örnek:80.0.0.49:8060 olan bir ıp adresini yazarken *** noktalı yerden sonrakini almıyoruz.yani :80.0.0.49 u alıp yazıyoruz.daha iyi sonuçlar almak için sondaki 49 yerine 1 yazıyoruz.daha sonra üstte çıkan link e sağ tıklayıp.open computer diyoruz.bilgisayara giriyor.bazı bilgisayarlarda şifre oluyor onun için şifre kırıcı program kullanmanızı tercih ederim.

NOT:KİŞİNİN IP ADRESİNİ BULMAK İÇİN kişiye msn de bir konuşma açıyoruz.daha sonra herhangi bir program gönderiyoruz.kişi bunu kabul ettikten sonra BAŞLAT>ÇALIŞTIR>CMD YAZIYORUZ TAMAMA BASIYORUZ KARŞIMIZA ÇIKAN KOMUT SİSTEMİNE netstat -n yazıyoruz.ESTABLABLE GİBİ BİRŞEYLER YAZIYORSA O KİŞİNİN IP ADRESİDİR.

NOT:BUNLARI YAPARKEN BAŞKA HİÇ BİR PROGRAM,İNTERNET EXPLORER,VS AÇIK OLMASIN.SADECE KONUŞMA AÇIK OLSUN.

AÇIKLAMALI ANLATIM:

Bilindiği gibi birbaşkasının bilgisayarına bağlanmanın en kolay yolu truva atlarını kullanmaktır. Böylece bilgisayarın denetimini büyük ölçüde elimize geçirmiş oluruz.Fakat bilgisayarların denetimini ele geçirmenin tek yolu bu değildir,kısıtlı haklar sağlasa da ESSENTIAL NETTOOLS ile truva atlarının serverlarının bulunmadığı bilgisayarları da ele geçirebiliriz.Fakat bu programla sadece “ağ paylaşımı” olan bilgisayarlara girebiliriz ve sanki ethernet kartı ile *** bilgisayar arasında bağlantı kurulmuş gibi diğer bilgisayara girebiliriz.

ESSENTIAL NETTOOLS’u kurduktan sonra hemen kullanmaya çalışırsak başarılı olamayız, öncelikle Windows’u,bizim ethetnet bağlantımızın olduğuna inandırmamız gerekir,yani sanal paylaşım yapmalıyız.Fakat paylaşımı yaptıktan sonra dikkat etmemiz gereken nokta,hiçbir sürücü veya dosyamızı paylaşıma açmamak,unutmayın ki paylaşıma açarsanız sizin bilgisayarınıza da girilebilir.

Programı kurduk ve sanal paylaşıma geldi sıra.Öncelikle “Denetim Masası”ndan “Ağ”ı açıyoruz. ”Ekle” butonunu tıklıyoruz ve karşımıza gelen pencereden de “Hizmet”i seçip “Ekle”ye tıklıyoruz,gelen pencereden “NetWare Dizin Hizmetleri Servisi”ni ekliyoruz.Daha sonra yine ilk açılan pencereye dönüyor ve “Ekle” butonunu bir kez daha tıklıyor ve “İletişim Kuralları”nı seçip “Ekle”ye tıklıyoruz,açılan pencereden, “Üreticiler” bölümünden “Microsoft”u, “Ağ İletişim Kuralları” bölümünden ise “IPX/SPX Uyumlu İletişim Kuralları”nı seçiyoruz,bundan sonra yine aynı yerde bulunan “NetBEUI”yi de ekliyoruz.Bundan sonra sıra istemcide.”İstemci”yi seçip “Ekle” diyoruz,”Üreticiler” bölümünden “Microsoft”u “Ağ İstemcileri” bölümünden ise “NetWare Ağları İçin İstemci”yi seçip ekliyoruz,bilgisayarı kapatıp açıyoruz ve artık “sanal ağ”ımız hazır.

Ve geldik programın kullanımına.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki size sadece “NBScan”i anlatacağım,gerisi size kalmış zaten asıl önemli olan da o.”Start ip” ve “End ip” yazan kısımlara ip aralıklarını yazıyoruz ve taramayı başlatıyoruz.Burada dikkat etmemiz gereken yer,bulunan ip’lerin “RS” bölümlerinde “Yes” olması,”No” olanlara bağlanamayız.”RS” bölümü “Yes” olan bir ip’nin üzerine tıklıyoruz ve açılan pencereden “Open Computer”ı seçiyoruz,ve bir süre sonra bilgisayar bize hizmet etmeye hazır duruma geliyor.

Bu programın bir benzeri olarak “Legion” da kullanılabilir,fakat ESSENTIAL NETTOOLS daha fazla özelliğe sahip ve daha hızlıdır


ALINTIDIR...
 

matrax_41

Yeni üye
21 Eyl 2006
19
0
Kardeş şu Sanal Ağ Nasil Yapiliyor Denetim Masasinda Ağ Diye Birşey Yok Ağ Bağlantilari Var Ondada Dediğin şeyler çikmiyor
 

NoBMaD

Yeni üye
28 Eyl 2006
7
0
komutanım programı indirdim kurdum ama versiyon farkı diye bir uyarı veriiyor acaba sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim komutanlarım egeginiz için tşk. ederim saygılar
 

tom83

Yeni üye
21 Ağu 2007
19
0
İĞrendİm Artik Şu Konudan Biktim Herkes Bu Konuyu Verİyo Yeter Mod Kaldir Şunu
 

filizatacan

Yeni üye
9 Ara 2006
1
0
denetim masasinda "ag" "Ekle" bölümlerini bulamiyorum bende. ag baglantilari ve ag kurulum sihirbazi var. oraya tikladigim zmnda ekle veya benzeri birsey yazmiyor. yardimci olursan sevinirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.