Facebook'da Checkpointe Düşmemek için Ne yapmalıyım?

Eagle7816

Yeni üye
20 May 2020
1
0
Facebook hesabi dusurdum telefon numaralari v eposta adresini kaldirdim ama checkpointe düstü suan hesap bende checkpointin acilmasi icin karsi tarafin mobilden onaylamasi gerekiyor hesabi verip onaylattirip geri alicam bir daha checkpointe dusmemesi icin ne yapabilirim
 

Narisca

Katılımcı Üye
11 Mar 2021
421
198
Londra
Merhaba, iyi günler.
Aşşağıda belirttiğim işlemleri uygulayabilirsiniz.

1- Hesapta telefon numarası kayıtlı kalsın kaldırmayın.
2- Hesaba giriş yapın ve öncesinde şifreyi değiştirin.
3- Ardından e-posta adresini değiştirin.
4- Telefon numarasını kaldırmadan önce kendi numaranızla değiştirin ki checkpointe düşmesin.

Yani kısacası önceki e-posta adresini ve telefon numarasını kaldırmadan önce kendi bilgilerinizi ekleyip sonrasında kaldırın, herhangi bir sorun olmaz ve checkpointe düşmez ama siz yinede hesabınıza bir kaç fotoğraf ekleyin ve o fotoğrafların yedeğini tutun aynı zamanda arkadaş listesini aklınızda tutun doğrulamak için bazen soruyor bir daha düşer ise yedek aldığınız fotoğraflar ve arkadaşlık listeleriyle doğrulayabilirsiniz. Fotoğraflar facebook'ta o hesapta gönderilerde paylaştığınız fotoğraflar olması gerekiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.