Facebook Kimlik Doğrulama

RoboMasteR

Üye
21 Ağu 2017
87
0
Amsterdam
Arkadaşlar merhaba hesabım şikayet edilerek kapatıldı kimlik istiyor benden sahte kimlik duyumları aldım bana sahte kimlik nasıl yapılabilir veya biri yaparsa çok iyi olur

Resul Avcı

CrazyExelans

Katılımcı Üye
21 Ağu 2017
922
5
104
Burning Hâll
Aynen ya benim de hesabım bir şey yüzünden kapatıldı kimlik onayı istiyor. Kimliğimi atıyorum fakat ya henüz kimliğe fotoğrafımı bastırmadığım için kabul etmiyor, ya da onun yanında başka kendime ait bir kimlik tarzı bir şey daha istiyor. (ehliyet, öğrenci kimliği, devlet tarafından verilen herhangi bir kimlik vs.) ama bunlar ne yazık ki hiçbiri bende yok :(

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.