Facebook kimlik onayı yaptım gine kapandı

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,676
1
Bıraktı-----
Arkadaşlar facebook kimlik onayı yaptım sonra 2gün gecdi ve benden veksikalık fotoğraf istedi bende internetten buldum bir adet fotoğraf ve onu attım sonra bekledim işte hep fotoğrafı inceliyoruz filan dedi sonra bi girdim gine hesapın kapatıldı şeyi vardı kimlik onayı yapdım niye böyle oldu anlamadım şimdi gine kimlik yolladım ne yapacam
 

Legacy1903

Üye
8 Haz 2016
207
0
-
Uyuşmayan birşey vardır gönderdiklerini tekrar ,ncele kimliğin kenarını boyutunu üzerideki yazıları facebooka yazdığın bilgileri vs Tam anlamıyla hazırlayınca yolla..
 

K45ABA

Yeni üye
30 Tem 2017
26
0
Dostum Ad Soyad Memleket Doğum Tarihi Aynı Olucak Facebook İle Yine Kapanıyor :) Yani Kapanmayan Facebook Hesabı Yoktur . İstersen 7 Madde Onayla Yine Kapanır .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.