Facebook, Roblox Benzeri Oyun Platformu Crayta'yı Satın Aldı!

S_w_o_R_d

Uzman üye
17 Eki 2020
1,914
183
Neptün
Facebook, Roblox Benzeri Oyun Platformu Crayta'yı Satın Aldı!

Sosyal medya platformlarından Facebook, yakın zamanda popüler oyun platformlarından Roblox'a benzer Crayta adlı platformu satın aldı. Bununla birlikte söz konusu bu anlaşmanın ardından, Crayta çalışanlarının da Facebook bünyesine katıldığı da belirtildi.

lSumyme.jpg


Aslına bakarsanız geçtiğimiz yılın temmuz ayında kullanıma açılan Crayta platformu, bulut oyun ortamına uygun olarak oldukça hafif içeriklere yönelik tasarlanıyordu. Aynı zamanda söz konusu bu durum hakkında Facebook Gaming Başkan Yardımcısı Vivek Sharma ise şu ifadeleri kullandı:

Crayta şu andaki bulut yayın teknolojisini, oyun yapımını daha erişilebilir ve kullanımı kolay hale getimek için maksimize etmiş durumda. Crayta'nın oluşturma araç setini Facebook Gaming'in bulut platformuna entegre ederek Facebook'ta yeni deneyimler sunmayı planlıyoruz.

2WmYurr.jpg


Maddi şartları konusundan ise henüz bir açıklama gelmeyen söz konusu bu durumun, Facebook'un oyunlarla ilgili projelerini destekleyebileceğini ise söylemekte fayda var.

dxnxox7.png


 

h4ck3rz

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
481
182
Bu oyun yeni mi daha önce duymamıştım ama güzele benziyor.
Güzel içerik emeğine yüreğine sağlık:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.