Facebook Şikayet Etme Yeni!

ogulctan

Üye
19 Ocak 2012
130
0
İstanbul
Facebook Kişi Şikayeti Nasıl Yapılır

Facebook Şikayet et butonu veya bölümü.Arkadaşlar facebook’ta hoşunuza gitmeyen olaylarla karşılaştığınız zaman facebook “şikayet et” butonunu kullanarak gerekenin yapılmasını facebook ekibinden isteyebilirsiniz.Şikayet et butonu; grupların, sayfaların, mesajların, bağlantıların, kişilerin, aklınıza gelecek çoğu öğenin sağında, solunda, altında bulunuyor.Bu butonu kullanarak, şikayetinize yönelik bir kaç cümle de yazarak şikayet işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yada Bizim Kodladığımız Tamamen Temiz İsterseniz Taratın Otomatik Bazı Faceleri Giriyor Ve Başkaların Adıylada Şikayette Bulunuyor Linke Geçiyim


Şuan Sorunvar Düzelecek
 
Son düzenleme:

MrColdKing

Katılımcı Üye
28 Tem 2012
369
0
Ankara
Güzel bir konu ama 1 -2 adet ss koyarsan daha iyi olur. Ha bu arada bide virus TOTAL koyarsan sevinirim


-İyi FORUMLAR

 

selinim1992

Yeni üye
8 Nis 2013
2
0
bence yararlı isime yaradı bazı ..... pkklar flan şikayet ediyorm
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
6 Nis 2013
107
0
qwerty ?
lwsvu.jpg


Böyle bi hata verdi win8 kullanıyorum bişey değiştirmem gerekiyormu ?
 
6 Nis 2013
107
0
qwerty ?
ben başka bişey indirmedim sadece senin linkini verdiğin dosyayı indirdim.bilnçsiz biride değilim böyle bişeyi sana yıkayım .Senin upload ettiğin dosyadan çıkanlar bunlar dosyada rarlı halen bende .
bu konuyu bildirdim yöneticilere gerekeni yapsınlar .3 kerede bu konuya attığım cevap silindi bunuda açıklayın.Diyeceğim Bu /İHBAR.
 
6 Nis 2013
107
0
qwerty ?
Bu konuyla uğraşmazlarsa senden özür dileyip bu forumu terk edicem.çünkü suç sende olmuycak müdahele etmeyen yöneticilerde olucak.
 
6 Nis 2013
107
0
qwerty ?
Bunlarda tesadüf ?
Virüs total Kendiniz bakın biraz önce indirip tıkladım görev yöneticisi pasif oldu .
erken farketmesem daha neler olacaktı bilmiyorum.
ben söyler söylemez linkide sildiler .
silinen link indirip taratabilirsiniz.Birde temiz diyenlerin hepsi
april2013 üyesi ve 2 mesajları var
hepsinin mesajlarıda sadece İHBAR[/B]

[/SIZE]
Suçsuz musun sen ?.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.