Facebook

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mechanic50

Yeni üye
Slm yine ben :D
Benim 2 facebook hasebım var birisinin şifresini unnuttum yeni şifre yaptım hesap kitlendi facemin şifresi kırmak istiyorum nasıl yapcam yada facemi tekrar nasıl alabilirm ?:mad::(

Yardım Merkezine Taşınmıştır

Bölümündeydi : Msn , İcq , Mirc

Neden : Bu Türk Konular THT Yardım Merkezin'de Açılmalıdır

Kilitlenmiş ise yeni şifre alsanız bile sizden kimlik doğrulaması isteyecektir ve ya da daha önceden hesabınıza giriş yaptığınız kayıtlı bir pc ile girebilirsiniz...

hesabin kilitlendiyse once acik olan bir hesabindan giris yapib degistirmeyi dene bak eger olmuyorsa sanirim kendine ait bir kimlik pasaport ve.s bir sey fotografin yuklemen lazim yukle tik acilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.