fake numara nasıl alınır "TEMP SMS"

Merhaba turkhackteam üyeleri,

bugün instagram discord v.b. yerlerde SMS onayı istediğinde Fake bir telefon numarası ile doğrulamayı geçmeyi göstereceğim.

"Bu bir Kali Linux Tooludur"

XNcvoJ0n.jpg

toolumuz bu.
toolu kurmak için öncelikle git clone https://github.com/WhiteH4T-Dev/TempSMS.git

ardından ise toolun olduğu dizine giriyoruz "cd TempSMS

dizine girdik şimdi requirements.txtyi kurcaz "python3 -r pip install requirements.txt
geriye ise çalıştırmak kaldı bunun içinde python3 app.py yazıyoruz ve çalıştırıyoruz.

-LnUNf.jpg

toolu çalıştırdık telefon numarasının hangi ülkeden olacağını soruyor ben danimarka dedim "07"
a6PIrTLfhjXN.jpg

burada bir telefon numarası seçiyorsunuz örnek "12" dedim ben
numarayı seçmeden önce kopyalayın sms gelsin ardından numaranın sayısını (örnek:12) yazın.
6QBgqhvOA.jpg

yazdıktan sonra ise karşınızda smsler olacaktır en yukarıda muhtemelen sizin sms olur o onay kodunuda kopyalayıp doğrulama kodlarını geçebilirsiniz.
Konu bu kadardı Umarım işinize yarar :)
hala calisiyormu

bugün instagram discord v.b. yerlerde SMS onayı istediğinde Fake bir telefon numarası ile doğrulamayı geçmeyi göstereceğim.

XNcvoJ0n.jpg

toolumuz bu.
toolu kurmak için öncelikle git clone https://github.com/WhiteH4T-Dev/TempSMS.git

dizine girdik şimdi requirements.txtyi kurcaz "python3 -r pip install requirements.txt
geriye ise çalıştırmak kaldı bunun içinde python3 app.py yazıyoruz ve çalıştırıyoruz.

-LnUNf.jpg

toolu çalıştırdık telefon numarasının hangi ülkeden olacağını soruyor ben danimarka dedim "07"
a6PIrTLfhjXN.jpg

numarayı seçmeden önce kopyalayın sms gelsin ardından numaranın sayısını (örnek:12) yazın.
6QBgqhvOA.jpg

yazdıktan sonra ise karşınızda smsler olacaktır en yukarıda muhtemelen sizin sms olur o onay kodunuda kopyalayıp doğrulama kodlarını geçebilirsiniz.
Elinize sağlık

XNcvoJ0n.jpg

toolumuz bu.

-LnUNf.jpg

a6PIrTLfhjXN.jpg

6QBgqhvOA.jpg

mesela bunları tr numarasına çevirebilirmiyim sadec sordum lütfen linçlemeyin

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.