Fake webcam

garipbp

Üye
9 Ara 2006
174
4
heryerde,hiç biyerde
Fake Webcam 3.12 Mb
Tanıtım:
Fake Webcam, herhangi bir kamera görüntüsünü veya bilgisayarınızda kayıtlı olan video dosyalarınızı, msn, yahoo veya aol messenger gibi sohbet programlarında, sanki sizin görüntünüzmüş gibi kullanabileceğiniz bir programdır.

Programı kullanabileceğiniz sohbet programları:
* Paltalk
* ICQ
* MSN Messenger
* AOL Messenger
* Yahoo Messenger
* Camfrog
ve diğer kamera kullanılan diğer tüm sohbet programları...

Programı kullanabilmek için webcam'a ihtiyacınız yoktur. Elinizde kayıtlı an az bir video dosyası olması yeterlidir.

Bu program sayesinde, başkalarıyla görüntülü konuşurken kimliğinizi gizli tutmuş olursunuz.
Bu programı çalıştırmadan önce sohbet programınız üzerinde şu ayarı yapmalısınız: Sohbet programı üzerinden " Web Kamerası ve Kurulum Sihirbazı " gibi kameranın sohbet programına tanıtılması için gerekli olan kısımdan Fake Webcam'ı seçmelisiniz.

http://www.fakewebcam.com/download/setup.exe


ALINTIDIR
 

terlik

Yeni üye
9 Ağu 2007
3
0
denedim çalışıyor. gerçekten sAOL..
çogu zaman alıntılar işe yaramıyor, alıntı yapan arkadaşlar denedikten sonra foruma yazarsa daha olacagı kanısındayım.. tekrar ellerine saglık kardeşim..
 

ilkersoft

Yeni üye
19 Ağu 2007
19
0
kardeş prg calışıyor ama bi sorun var 10 sn bir görüntü üzerine fake webcam yazısı geliyor bu sorunu sanırım keygenle çöze biliriz :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.