FAVI'den 50$'lık akıllı TV aparatı SmartStick

Henry Chinaski

Kıdemli Üye
14 Şub 2008
2,814
0
favi.jpg


HDMI üzerinden televizyonunuza bağlanarak onu bir akıllı TV modeline dönüştürmenizi sağlayan aparatların sayısı giderek artıyor. Rekabete son olarak SmartStick ürünüyle FAVI firması katıldı.

SmartStick ürünü HDMI üzerinden televizyonunuza bağlanıyor ve fiyatı 50$ olarak belirlenmiş. Eğer kablosuz touchpad entegreli klavye isterseniz 40$ daha ödemeniz gerekiyor.

Ürün Android 4.0 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Tam bir internet tarayıcı ve 4GB dahili belleği bulunuyor. Netflix, HULU, EPIX, Pandora, Spotify gibi pek çok medya akışları uygulaması ön yüklü olarak geliyor. Google Play ile yüzbinlerce uygulama kurmak da mümkün. MediaShare uygulaması ile WiFi üzerinden diğer cihazlara müzik ve video gibi içerikler de gönderebiliyor.

30 Ekim'de ön siparişe başlayacak olan ürün, Kasım ayında sevkiyata başlayacak. 8GB depolama sunan versiyon ise 80$'a satılacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.