Fazla vds aranıyor :) :)

harman1999

Katılımcı Üye
1 Eyl 2014
724
0
arkadaşlar kac aydır su forumda vds arıyorum bi turlu bulamadım bayram hedıyesı olarak vds verıcek olan varmı acaba windows olması lazım 4gb lazım :) bide firewaal varsa sunucuda acok ıyı olur :D bılıyorum fazla sey ıstedımde knight online pvp server acıcagım fakat bı sunucu bulamadım ogrencıyıym parayı haftada 1 kez goruyorum heralde oda yemege vs hemen bıtıyor :) kutuphanedeyım sureklı anlıcagınız para bırıktıremıyorum ucuz farkındayımda neyse elınde dc olupta vermek ıstıyen olursa cok sevınırım sımdıden tessekurler

harman1999

Katılımcı Üye
1 Eyl 2014
724
0
Moderatör tarafında düzenlendi:

TURKSTFN

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2013
23,056
1
Halen varmı bilmiyorum fakat google vps vds hizmetini (Wİndows makina) 30gün ücretsiz kullanabilirsun bitince tekrardan yeniliyorsun. 32gb varan ram ve 1200mbps hızlarda internet hizmeti alınıyordu.

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,062
383
Ankara
Halen varmı bilmiyorum fakat google vps vds hizmetini (Wİndows makina) 30gün ücretsiz kullanabilirsun bitince tekrardan yeniliyorsun. 32gb varan ram ve 1200mbps hızlarda internet hizmeti alınıyordu.

İlgilendim.. Üstad bilgin varsa, kullanmışsan deep web servisi kurma konusunda ne diyorlar? Öyle bir VDS alabilirim sanırım bu aralar, google'ın böyle bir hizmet verdiği aklımın ucundan geçmezdi.

harman1999

Katılımcı Üye
1 Eyl 2014
724
0
Google cloud dan kredi kartı ekleyerek alabilirsin. 1 dolar çekip geri veriyor. 300 dolar hediye kredi veriyor bunlada güzel 3-4 aylık Windows vps kullanırsın.

hocam denedım fakat yasim 18 ve elımde tek on odemelı kart var onlarıda hıc bırı kabul etmıyor ıste :( hatta bu konuda bı kısıyle skypeden yardımlastım fakat halledemedık :(

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.