Fiat Nisan Kampanyası

ÇağlaR

Yaşayan Forum Efsanesi
22 Tem 2007
9,942
17
Ankara
fiatticari2.jpg


Mart ayının hafif ticari araç pazarı lideri Fiat Ticari Araçlar, başarılı ticari ürün gamının amiral gemisi Fiat Ducato’dan Fiat Fiorino’ya kadar tüm modelleri için geçerli olan ve Nisan ayı sonuna kadar sürecek olan yeni bir kampanya ile dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında ÖTV indirimine ek olarak % 10 indirim avantajının sunulduğu Fiat Ticari Araçlar model yelpazesine 12 aya kadar % 0 faizli kredi imkanıyla da sahip olma imkanı sağlanıyor. Mart ayında 3 bin 807 adetlik satış başarısıyla “hafif ticari araç pazarının lideri” unvanıyla tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Fiat Ticari Araçlar, Nisan ayında da Fiat Fiorino, Fiat Doblo, Fiat Scudo ve Fiat Ducato modelleri için indirimler ve kredi alım kolaylıkları sunan yeni bir satış kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında ÖTV indirimine ek olarak Tüm Fiat Ticari Araçlar model yelpazesinde Nisan ayına özel % 10 indirim avantajı sunuluyor. Nisan ayı boyunca satın alım tercihini Fiat Ticari Araçlar’dan kullanacak olan tüketicilere ayrıca Koç Fiat Kredi aracılığıyla 12 bin TL için % 0 faizle 12 ay vade kredi imkanı da sağlanıyor.
Düşük kullanım maliyetleriyle satın aldıktan sonra da ekonomik olmayı başaran Fiat Ticari Araçlar yelpazesinde yer alan Fiat Fiorino modelleri 17 bin 750 TL; Fiat Doblo modelleri 18 bin 750 TL; Fiat Scudo modelleri 29 bin 460 TL; Fiat Ducato modelleri ise 31 bin 730 TL’den başlayan kampanyalı satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.