Fil kadının gözyaşları!

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,171
550
1975.jpg

Yüzü ve vücudu incecik bir yapıya sahip olan kadının belden aşağısını görenler gözlerine inanamıyor.

Milyonda bir görülen hastalığa yakalanan Mendy Sellars, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı...
Dünyada çok az kişide görülen 'Fil Adam' hastalığına yakalanan ve 'Fil Kadın' diye nitelendirilen 31 yaşındaki Mandy Sellars, anormal bir şekilde büyüyen bacakları ve ayakları yüzünden kendisiyle nasıl dalga geçildiğini ağlayarak anlattı.
Ayaklarının çevresi 89 santimetre olan ve yaklaşık 102 kilo gelen Mandy Sellars, dünyadaki 120 Proteus Sendrom hastasından birisi.
İngiltere'nin ITV kanalında bir programına konuk olan Mandy, “Büyükler çok incitici olabiliyorlar. Bir restoranda birisi aniden ağzından kaçırarak. Şu ayakların büyüklüğüne bakın!” demişti.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.