Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık tatlı gözüküyor.
Sıkıntılı değil mi o işler biraziyi kazanıyor film siteleri bence sende açabilirsin tema güzel olmus baya
Eline sağlık
guzel tema eline saglik.
çok güzel eline sağlık responsive de yapmışsın şu reponsive yi bi çözemedim ne zaman responsive bir tasarıma başlasam ölçülerle beraber karman çorman oluyor
Bu filmlerin hepsini nasıl buluyorsun yada hepsi toplu mu? Hepsini yüklemek günler alır 4000 kusur sayfa varTema güzelmiş. Eline sağlık
40k var orada api ile çektim hepsini yavaş yavaş yeni özelikler ile temayı belki ileride satarım daha iyi hale getiripBu filmlerin hepsini nasıl buluyorsun yada hepsi toplu mu? Hepsini yüklemek günler alır 4000 kusur sayfa var
Apiyi özelden atma şansın var mı?40k var orada api ile çektim hepsini yavaş yavaş yeni özelikler ile temayı belki ileride satarım daha iyi hale getirip
Güzel olmuş elinize sağlık.
Api la çekiyoBu filmlerin hepsini nasıl buluyorsun yada hepsi toplu mu? Hepsini yüklemek günler alır 4000 kusur sayfa var
Elinize sağlık.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.