Fon müziği yapma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ScentOfLife

Katılımcı Üye
Arkadaşlar ben bir şarkıyı fon müziğine nasıl ayırabilirim..

Ben şiir yazıyorum ve okuyorum fakat bir şarkı var > Ben seni yasaklarda sevdim < şarkısının fon müziğini bulmam lazım Yada ayırmam lazım nasıl yapabilirim programı varmı ?

Son düzenleme:
Zor ayırırsın adamım ben 5senedir rap müzikle uğraşıyorum tamamen ayırma işlemini sen yapamazsın ama adobe audition kullanarak orada istediğin bir 5-10 saniyelik müziği uzatıp güzel birşey çıkarabilirsin burda benim yaptığım gibi.
Yada şarkının adını yaz sonuna instrumantal yaz googlea ara çıkacaktır altyapı hali.

Burada Candan Erçetin'in sensizlik şarkısının altyapısını ayırmıştım örnek olarak bunun gibi yapabilirsin.

Eski zamanlarımdandı ufaktık ozamanlar :D

Zor ayırırsın adamım ben 5senedir rap müzikle uğraşıyorum tamamen ayırma işlemini sen yapamazsın ama adobe audition kullanarak orada istediğin bir 5-10 saniyelik müziği uzatıp güzel birşey çıkarabilirsin burda benim yaptığım gibi.
Yada şarkının adını yaz sonuna instrumantal yaz googlea ara çıkacaktır altyapı hali.

Burada Candan Erçetin'in sensizlik şarkısının altyapısını ayırmıştım örnek olarak bunun gibi yapabilirsin.

Eski zamanlarımdandı ufaktık ozamanlar :D

Kardeş enstrumantal yazdı mfakat bir yararı olmadı.. Bilirsin Şiir için sadece fon gerek.

Evet evet biliyorum eğer olmadıysa ben bir şarkıya bakayım çekilebilecek sample sound ayarlayabilirsem yardımcı olabilirim kardeşim.

Kardeşim şarkıya baktım bu Candan Erçetin'in sample aldığım şarkısından daha müsait sample sound almaya kolay iş ama şuan bende program yok sana ne zaman lazım programı indirip sana altyapıyı verebilirim ama beklemen lazım biraz.

kullanmasını bilirsen GoldWave'de Virtual DJ de sesi müzikten ayırıyor.
Bende Rap müzikle ilgilenmiştim beat arşivim vardı .

Çok zor hocam benim net berbat program 500 mb civarı indirmem yarını bulabilir çevirmem bir saatimi alır ama net kötü olduğu için programı indirmem zaman alır pcyi yeni aldım o yüzden yok program istersen ben sana programın indirme linkini vereyim Team viewerdan halledelim netin iyiyse kardeşim olur mu?

kullanmasını bilirsen GoldWave'de Virtual DJ de sesi müzikten ayırıyor.
Bende Rap müzikle ilgilenmiştim beat arşivim vardı .

Kardeşim onun için vokalin ses değerlerini en ince ayrıntısına kadar sıfırlaman lazım eğer yapamazsa sadece boşa zaman kaybetmiş olur virtual dj okadarda kullanışlı değildir adobeye göre yani Vdj daha zordur kavraması.

Çok zor hocam benim net berbat program 500 mb civarı indirmem yarını bulabilir çevirmem bir saatimi alır ama net kötü olduğu için programı indirmem zaman alır pcyi yeni aldım o yüzden yok program istersen ben sana programın indirme linkini vereyim Team viewerdan halledelim netin iyiyse kardeşim olur mu?

Bendede inmesi çok uzun sürer, neyse ben bir sorup soruştirim bakalım bulabilcekmiyim, Fon' u Teşekkür ederim İlgine...

Ben Sana Mixcraft Adlı Bir Program Öneriyorum.

1. Ses Kaydı Al.
2. Fon Müziği İle Birleştir.
3. Kaydet.

Çok Basit Derslerini İnternetten Bulacağına Eminim :)

Not: Çok Kullanışlıdır.

Gencay Boran | Kırılamayacak Tek Şifre Kızları Anlama Sanatıdır. :)

Ben Sana Mixcraft Adlı Bir Program Öneriyorum.

1. Ses Kaydı Al.
2. Fon Müziği İle Birleştir.
3. Kaydet.

Çok Basit Derslerini İnternetten Bulacağına Eminim :)

Not: Çok Kullanışlıdır.

Gencay Boran | Kırılamayacak Tek Şifre Kızları Anlama Sanatıdır. :)

Kardeş bana birleştirme programı değil, Fon müziği ' nin ta kendisi lazım :) Dikkatle okumanı Tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.