Force Archer genel bilgiler [grp]

lordpunisher

Kıdemli Üye
23 Ağu 2007
4,827
27
underground
Force Archer
Authentic Six’in içinden “Force Archer, “Force Shielder”
ve “Froce Blader” diger üç skill’ler gibi Sage Tower’dan
meydan gelmemislerdir. Exodus Nevareth’tan beri yüzyildan
uzun bir sürede bagimsiz olarak gelismislerdir.
Eskiden “Force Handler”a bagliyken artik zamanla 6
asil skill’lein bir parçasi oldular.

3 savas skill’inin arasindan “Force Archer”lar Wizard
grubundan türemistir. . Uzun menzilli büyülerin potansiyelini
fark ettiler, bu büyüleri güçlendirmek için çaba sarf ettiler.
“Force Handler”lar arasindaki yaygin kani uzaklik ve
konum ile konum ve gücün ters orantili oldugudur.

Force Archer skill’lerinin yaraticilari yer ve kuvvetten çok
mesafe ve hizdan etkilenmislerdirler. Force Archer’lar için siddetli
uzun menzilli saldiri skill’lerini kesfettiler ve Wizard’in “Orb”unun gelismis versiyonu olan “Crystal”leri yarattilar. Bu “Crystal”ler gücün siddetini arttirmaktan çok onu kontrol altina almayi saglar. Bu muhtesem icat, baska bir icat olan “Astral Bow”un dogusunu sagladi. “Astral Bow” uzun menzilli atislarda güç kaybinin önlenmesini saglar, güç kontrolünü sagladigi gibi ayni zamanda saldiri zamanini gelistirir. Sonra, “Astral Weapon”larin olusmasina ön ayak oldular. Crystal’lere hakim olmak, asgari derecede fiziksel kuvvet ve çeviklik gerektirir.

Forcer Archer’lar essiz savas stillerinden dolayi, diger siniflar ile karsilastirildiginda pek fazla hareket etmezler, Pastur kitasindan gelme hafif zirhlara nazaran agir sayilan “Battle Suit Set” tarzi zirh giyerler.

Tecrübeli Force Archer’lar hizli uzun menzilli saldirilarda bulunabilirler ve güç kontrolünde uzman bir seviyeye ulastiklarinda uzun mesafeden tek bir atis ile öldürücü vurus yapabilirler.


Alıntı sahibi: YASIN
Madem sen oturup uğraşıp skilleri yazdın bende tavsiyeler vereyim bari.Gerçi benden iyi FA'larda vardır ama ben yinede kendimi gerçekten çok iyi görüyorum.(116 lvl trans bladeri yenmek kolay değil)

Önce Bufflardan başlayayım:

Vital Force: 20 Seviye yapın.Her yerde işinize yarar.+315 Hp verir size.

Eagle Eye: 20 Seviye yapın.Hit Rate'nizi en iyi arttıran buff'ımız.Precision bunun yanında ezik kalıyor.Eagle Eye gerçekten çok daha iyi.620 Hit Rate ve vurduğumuz skilli 1 birim daha öteden vurma yeteneği verir.

Repulsive Armor: 20 Seviye yapın.240 Def Rate verir.

Mana Condense: 20 Seviye yapın.FA ların en çok ihtiyac duydugu Magic veren çok önemli skillimiz.Kesinlikle kullanın.+29 Magic verir.

Vital Bless: 9 Seviye yapın.(Daha fazla olmuyor zaten)Regenerationa göre çok daha iyi bir skill.Kesinlikle alabildiğiniz an alın ve devamlı olarak şartlarını yerine getirip arttırın.Her 2 saniyede bir 15 Hp kazandırır.

Greater Heal: 20 Seviye yapın.HP potu ihtiyacınız kalmayacak bu buffla
smiley.gif
. 720 Hp kazandırır her kullanımında.

Bunlar bir FA'nin kullanması gerektiği bufflardır.Şimdi gelelim skillere.

Gravity Distortion: Çok etkili bir skill.Rakibi vurduğumuz yere kilitleyen bir skill.Aynı anda dungeonlarda mobları etrafınıza toplayıp bununla vurursanız çoğuna etki eder.Alan skillidir yani.Seviye 9 en uygunudur.Malum Cool Time çoşuyor yoksa
smiley.gif


Critical Shot: Kritic vuruş yapan bir skill.Bence çok iyi işe yarıyor.Azıcık şansınız varsa bununla devamlı kritic vuruşlar yapabilirsiniz.Seviye 20 yapın.

Shadow Shot: Vurduğumuz mob/charı yere düşüren( şanslıysan
smiley.gif
) skill.PvP lerde etkisi sabittir.20 Seviye yapın.

Poison Arrow: PvP de kullandığım seri ve magic amp si güzel bir skill.Seviye 20

Aqua Arrow: Skill kasmak için kullandığım yegane skill.Seviye 9 da çok seri skill kasarsınız.

Prismatic Arrow: Dungeonlarda bosslara karşı iyi çalışır ama PvP lerde çok zayıf.Uzun Casting Time ve Cool Time yüzünden PvP de kullanmamanızı tavsiye ederim.Seviyeyi istediğiniz Seviyeye getirin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.