Format Attım Ses Yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enkanet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkanet

Katılımcı Üye
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ama ses gelmiyor..Aygıt yöneticisine de baktım ses kartını tanıyor ama ses hala yok ne yapmalıyım :(

Kontrol Ettim Ama Hala Bozuk Çıkmıyor Ses :(

Yokmu Başka Güncel++

Bilgisiyarın w7 ise CTRL+ESC bas açılırken en üste günceleme var ona bas sorun çözülür.

Bilgisiyarın w7 ise CTRL+ESC bas açılırken en üste günceleme var ona bas sorun çözülür.

Ya O Şekilde Güncelleştiremedim de Başlatta Update var onu açdım 105 Tane Güncelleştirme var Güncelleştir Dedim Şu An Güncelleştiriyor Daha Sonra Driver i Tekrar Yüükleyeceğim .. Yine Olmassa Yine Sorarım Sizlere ..

Arkadaşlar Dediklerinizi Yapdımda Olmadı Bende Onume Gelen Herşeyi Yaptım Ne varsa Bastım Sonunda Oldu Teşekkürler Konu Kilitlenebilir Sorun Çözülmüştür ;) Kolay Gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.