Format sonrası internet sorunu ?

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,928
4
Russia
Merhaba arkadaşlar win7 formati attimda kurduktan sonra internet sistemi olmuyor yani algılamıyor nedenini biliyor musunuz driver boosteri başka yerden indirdim kurdum ağ hatası verdi

HyperNox

Katılımcı Üye
20 Ağu 2016
459
0
Ama format atmadan önceki pcda kuruluydu çalışıyordu

Bilgisayarım'a sağ tıklayıp en alttaki özellikler'e tıkla. sonra üstteki sekmelerden donanım sekmesine gelip aygıt yöneticisine gir. o sayfada yanında sarı reknkte soru işareti olan donanımların driverleri yüklenmemiş, ünlem olan donanımlarda da çakışma vb. sorun var demektir. onların sürücülerini bir şekilde temin edip kurarsan sorun kalkar.

berkealp55

Üye
19 Ağu 2017
108
0
24
Samsun
Ağ kartının driveri kurulması lazım. Ağ kartının (Ethernet yada Wifi) marka ve modelini bul. Daha sonra internet olan bir yerden driverini indirip usb ile bilgisayarına atıp kur sorun çözülecektir.

- Yardımsever Üyeler Kulübü

HyperNox

Katılımcı Üye
20 Ağu 2016
459
0
Şuan cafedeyim ney indirip kuracagımı bilmiyorum

özel mesaj ile atmıştım cevabımı ama anlamadın galiba basit yoldan anlatayım kardeşim
bilgisayarın hangi markaysa internetten sitesine girip araştır yazılım ve driver diye orada birçok driver var ethernet driveri indirsen şimdilik yeter driveri kurduktan sonra internet sorunu çözülmüş olucak ardından diğer driverleri indirebilirsin

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.