Formattan Başka Bu Şifreyi Bir Şey Kıramaz

tugaykaya

Uzman üye
12 Kas 2008
1,008
0
İstanbul
Selamın Aleyküm Arkadaşlar

Başlat/Çalıştır/syskey yazıp enterleyin ve güncelleştir sekmesine tıklayıp başlatma parolasına gelin ve parola belirleyiniz reset attın... ben sahsım olaraktan bu sifreyi format dışında kırılmayacağına inanıyorum.
smiley.gif

Daha Önce Verildiyse Özür Dilerim
smiley.gif


Selametle...
 

mhhck

Kıdemli Üye
13 Nis 2009
3,597
3
K.IRAK
Teşekkürlerde Bu Şifreyi neden kıralım ki sistem dosyalarınnı koruyor hiç de parola sormuyor!....
Kırmak İçin Bir Neden Yok!....
 

mhhck

Kıdemli Üye
13 Nis 2009
3,597
3
K.IRAK
Tamam Sen İlgimizi Çekmeye Devam Et!...
Bu Arada Daha Paylaşacağın Daha Kaliteli Şeyler Var!...
Onları Bekliyoruz!...
 

faruk_fc

Yeni üye
2 Ağu 2009
5
0
s.a.

arklar bu sifre kirilio ama sadece win xp de.win vista da kiramadim syskey bazort cd lazim. eger xp de kirmak isterseniz peter nordahl i arastirin .
 

Relics

Yeni üye
18 Eki 2007
1
0
yaa bu olay benim basima geldiginde arastirmadigim yer kalmamisti... o kadar cok yazi okudumki vatandasın biri nasıl kırıldıgını resimlerle anlatmıs ama gotunden uydurdugu bazort keimesini sonuna eklemisti. aradım taradım bazort diye birsey yoktu ancak yarım gunumu alsa da programı buldum ve syskey illetini kırdım. linki veriyorum burdan direk iso cd sini indirip boot ederek kırıyorsunuz bazortu yumurtlayan arkadasın verdigi resimler aynen gecerlidir....peter nordahl diyen arkadas aslında dogru yanıtı vermisti soyledigi gibi xp de kırmama problemide yok ben sahsen xp de yaptım. https://tik.lat/3c0Jx
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.