Fos (Kore) Silkroad anakonu

Saint Thanatos

Kıdemli Üye
Bu konuyu bütün Fos veya diğer bir deyişle (Silkroad Kore artık Fos'uda içinde barındırıyor) Silkroad Kore ile ilgili bütün sorular bir başlık altında toplansın ve Fos hakkında daha detaylı ve teknik bilgiler vermek için açıyorum.Bundan sonra Fos'ta oynamayı düşünüyorum.En azından bizim avrupa server'larına gelene kadar.

Ufak bir tanıtımla başlayalım.Fos'un açılımı Fantasy Odyssey Silkroad Online'dır.
Bizim oynadığımız Asya karakterleyidi.Fos'takiler ise Avrupa karakterleri.Oyunun ana mekanı Asya'da gene jangan Avrupada İstanbul.Giysilerde Avrupa'lı tabii.En güzelide skill'ler ve silahlarda farklı.Yani şöyle düşünün.Bildiğiniz Silkroad'un ikinci versiyonu gibi.Grafikler ve skill,stat sistemi aynı sadece.Gerisi tamamen farklı.

Bu sefer full int olmanın farkını gerçekten iyi sağlamışlar.Oyuna ilk başladığımda açtığım char büyücüyani asa ile büyü yapan karakterdi (diğer bir deyişle mage
smile.gif
).Bu karakterle lvl1 iken lvl1 yaratıklarına 48-55 arası vurup tek alırken, açtığım dier bıçak kullanan str olan charımla tek bıçak darbesi 8-9 yani çift bıçak darbesiyle en fazla 20 vuruyordum.Aradaki fark iki katı damage.Gerisini siz düşünün.

Oyun biraz knight'a benzemiş diye beğenmeyenler olabilir.Açıkçası resimlerini ilk gördüğümde bende silkroad hayatım bitti sanmıştım.Çünkü tek umudum bu yama idi.Ama oynayınca tamamen farklı.Bıçak kullanan charlar biraz fazla benziyo skill'ler o kadar.Gerisi çok daha detaylı ve şık yapılmış.Mesela mage ile mp kullanmadan büyü yapabiliyosunuz.Yaratığa çift tıklayınca ko'daki gibi gidip staff ile vurmuyo.Mp harcamayan beyaz bir büyü topu atıyor.Bu çok hoşuma gitti.

Gene warrior, rogue, mage, priest dörtlüsü gelmiş.Şuan oyunda mage ve rogue denedim.Tekrar denediğimde size diğer charlarla ile ilgili bilgilerde iletecem.

Sanırım lvl kasmak biraz daha kolaylaştırılmış.Kısa süre içerisinde lvl11 oldum.Sadece 45dk içinde.Gerçi hoş mage ile çoğu yaratığa tek attığım içinde olabilr.Çünkü mage'ler gerçekten güçlü yapılmış.

Ek olarak pek hoşumuza gitmeyecek bir özellik.Party olayı malesef daha güçlendirilmiş.Gene eskisi gibi ex'ler daha az geliyor çok az azalıyor.Yani şöyle:
Ben daha lvl9 iken oyuna yeni başlayan lvl1 arkadaşımı çok rahat kasabiliyorum.Artı onu kasarken kendimde kasılıyorum.Yani exp fazla azalmıyo bunu demeye çalıştım.

El yakma olayı tamamen kaldırılmış.Tek büyü kullananlar mage'ler.

Resimler geldi:

Bıçak lvl4 skill:
b305akskillzb2.jpg

Bıçak skill'leri:
skillerez4.jpg

Alışılmışın dışındaki müzik silahı.Az vurduğuma bakmayın.Orda denediğim char full str.Müzik silahı full int silahı.
mzikat305351305ce5.jpg

Kılıç lvl4 skill.Skill'in rengi yeşil.Yani lightning kullanmadım
smile.gif
Zaten el yakma tamamen kaldırılmış.
k305l305skilloe0.jpg

Ok lvl4 skill:
okat305351305am3.jpg

Büyük kılıç lvl4 skill:
bykk305l305skillkm9.jpg

Balta lvl4 skill:
baltaskillzr3.jpg

Görünce gözlerime inanamadım.Adam jangandan buraya trade yapmış.
tradevo1.jpg

Buda istanbul:
haritazh6.jpg

Oyunda en büyük zevki mage ve bıçak kullananlardan aldım.Tavsiye ederim.

Mage skill'ler:

Ateş:
ate351uo2.jpg

Su (buz):
buzzt9.jpg

Toprak (doğa):
do287afj3.jpg

Tahta
biggrin.gif
(Elektrik):
elektrikim0.jpg

ÖNEMLİ NOT: İMAGE CODE'LAR ARTIK KORE'CE OLDUĞU İÇİN FOS HAYATIMIZ BİTMİŞTİR HAYIRLI UĞURLU OLSUN:D:D

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.