FPS Oyunlarında Mouse'un Hassasiyet ve DPI Değeri Nasıl Olmalıdır?

Ftrea

Katılımcı Üye
3 Nis 2016
256
1
Merhaba. Gamenote MS814 kullanıyorum. Mouse alalı 1 gün oldu ve Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. Ancak aim kabilyetim gerçekten çok düştü (daha önce DPI ayarı olmayan eski tür mouse kullanıyordum) oyunları 0,2 kda ile geçiriyorum. DPI mevzusunda yeni olduğum için çok bilgim yok belki de bu yüzdendir, alışma süreci de olabilir.

Bu tarz FPS DPI ve hassasiyet ayarı kaç olmalıdır? DPI yüksek tutup hassasiyeti mi düşürmek mantıklıdır yoksa hassasiyeti yükseltip DPI düşürmek mi? (örneğin; 10000 DPI - 0,2 hassasiyet mi? 2.0 hassasiyet - 200 DPI mi? )

Teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Crypthash

Kıdemli Üye
13 Nis 2014
3,471
8
Cevap: Hassasiyet - DPI

Hassasiyet ve dpi ayarlarını herkes kendine göre nasıl rahat ediyorsa yapar, ben fps oyunlarında düşük hassasiyet yüksek dpi ile daha rahat ediyorum.
 

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,584
113
uzay
Cevap: Hassasiyet - DPI

Merhaba,

elinizin rahat ettiği bir mod seçip onda kalın. Zamanla eliniz alışacaktır. Bir - iki hafta sürer
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.