Fransa'ya Ders Verdik Sıra İngiltere'de

tebrikler comiser zone-h kayıt almıyodu şimdi almış

guzel olmus ya burda acıklarını buldugumuz sıtelerıde verebılırmıyız

COM!S3R - eX kardeş birde şu siteye bakıverin acayip uyuz oldum. sitede 2 dk duramadım ya. kendimi sıktım yine küfür edip kapadım. Dayanılır gibi değil. Tez elden birileri bu sitenin işini görsün isterdim. www.varto.net

elinize saglik hak edene hakkini verin
ben 4 kere site ismi verdim ama ilgilenen yok bir el atsaniz su siteye cok mutlu olacagim
www.djmetin.de
sira almanyada.hadi hayirli isler

eger ilgilenmek isterseniz iki isim daha veriyim
lazebura.net ve https://tik.lat/pqrZf .org
kimin buyuk oldugunu gosterin
simdiden kolay gelsin elinize saglik
ermeni sorununu bir cozunde gorsunler

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.