Fraps v2.8.2 Build 6486 Retail(Oyun Oynarken Video Kaydedin)

darkriders

Üye
8 Ocak 2007
109
4
Minas Tirith
i12246_f2krqb8.jpg

Overclock işleriyle ilgilenenlerin mutlaka indirmesi gereken bir program. Bu programla istediğiniz her oyunda kare/sn oranını (FPS oranı) görebiliyorsunuz. Hem de %1 gibi oldukça küçük bir hata payıyla. Ayrıca programladığınız bir tuş ile, oyunlardan ekran görüntüsü almanız da mümkün. Yeni sürümünde oynadığınız oyundan istediğiniz bir bölümü video olarak kaydetme özelliğide eklenmiş. Bu sayede oyundan ses ve 1152X864 çözünürlüğüne ve 100 kare/sn hızına kadar video kaydedebiliyor.
Not: Bu program DirectX 9.0c, AMD veya Intel bir işlemci, Geforce veya ATI Radeon bir ekran kartı gerektirir.

 

cntr

Yeni üye
20 Mar 2007
4
0
34
Kocaeli
Hocam bunu kaç gündür deliler gibi arıyorum,onlarca link,torrent vs. tükettim ama hep aynı sorun var.

Cracked denen tüm Fraps sürümlerini aldım kurdum,ama sadece kurabildim.Açmaya çalıştığımda açamadım malesef.Pc tepki vermiyor,açmak için hiçbir çabası yok resmen.

Crack olmayanlar zaten işime yaramaz,zira 30 saniye çok kısa.

Hiçbir yerde bu sorunun çözümünü bulamadım,yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum.
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Çok Sorunlu Program Sağlam linkini Bulsan Bile Oyunda Vdeo Çekmek istiyorsun oyundan Komple Atıyor işlemciyi Zorluyor kullanmamamızı
Tavsiye etmem
 

cntr

Yeni üye
20 Mar 2007
4
0
34
Kocaeli
Ben shareware olarak kullandım,bende bir sıkıntı oluşturmadı.Bildiğiniz daha iyi ve basit programlar varsa tavsiye alırım tabi ki. :)
 

mamalak_34

Yeni üye
24 Şub 2008
1
0
ellin de pc varsa sorun deyıl


arkadaş lar lik olmuş arşiv bozuk dıyor winrar yedıden bı uploat etsek ne guzel olur..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.