Fraps

T-GeNeRaLs

Kadim Üye
21 Ağu 2007
5,183
51
İstanbul
« Programı indirmek için tıklayın » Overlock işleriyle ilgilenenlerin mutlaka indirmesi gereken bir program. Bu programla istediğiniz her oyunda kare/sn oranını (FPS oranı) görebiliyorsunuz. Hem de 1 gibi oldukça küçük bir hata payıyla. Ayrıca programladığınız bir tuş ile, oyunlardan ekran görüntüsü almanız da mümkün. Yeni sürümünde oynadığınız oyundan istediğiniz bir bölümü video olarak kaydetme özelliği eklenmiş. Bu sayede oyundan ses ve 1152X864 çözünürlüğüne ve 100 kare/sn hızına kadar video kaydedebiliyor.

Not: Bu program DirectX 9.0c, AMD veya Intel bir işlemci, Geforce veya ATI Radeon bir ekran kartı gerektirir.

Programın kısıtlanmış olan bu versiyonu 30 saniye video çekimine izin veriyor. Tam sürümü için 37 dolar gibi yüksek sayılabilecek bir ücret ödenmesi gerekiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.