Free site hack

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
GEOCITIES TRIPOD GİBİ ÜCRETSİZ YER VEREN SİTELERİ HACK ETMEK
Bir web sayfasını hack etmenin en kolay yolu Backoffricele adama bağlanıp email şifresini çalmaktır..eğer sayfa xoom tabanlı filansa zaten Backoffrice sayfanın şifresini size göstericek diilse adamın int. Şifresini alın passes komutuyla email adresi şifresiyle aynıdır daha sonra ise Geocities ,xoom ..ya mail attın bunların hepsinde şifremi unuttum email adresime postalayın bölümü vardır o bölümden mail atın 5 dakka sonra adamın mail hesabına girin..o kadar basit.
Geocitiesi HACK etmek için önce Hotmail gibi bi yerden bi email adresi alın sonra Geocities adreslerini tarayın sayfanın sahibinin ad soyad doğum tarihini ve email adresini veren bi sayfa bulun. www.geocities.com/SiliconValley/1001 den başlayın 1002 1003.....tarayın.tataa buldunuz şimdi http://www.geocities.com/help/pass_form.html adresine gidin (bu adres değişmiş olabilir ama daima geocities in içinde help bölümündedir!)Formda Geocities in database indeki email adresini sorduğunda adamın amil adresini yazın ve daha sonra yeni emaili işaretleyin ve Hotmailden aldığınız email adresini yazın ve daha sonra hotmaile uğrayın aa şifreyi göndermişler.
Ama göndermeyede bilirler kesin bi ihtimal diildir bu (yoksa her önüne gelen geocitiesi kırardı )Eğer geocitiesdeki yönetici sandığımızdan daha akıllıysa adama mail atın ve yanlışlıkla şifreyi değiştirdiğinizi ve email adresiniziz değiştiğini söyleyin eğer şifreyi değiştirdiğinizi duyarlarsa ailenizin sizi öldüreceğini söylemeyi unutmayın!
Eğer adamın özellikleri websayfasında yoksa sayfanın sahibine mail atın kalem arkadaşı olmak istediğinizi söyleyin ve adamı kafaya alıp bütün özelliklerini alın ve formda yerine yazın =)
TRİPODU KIRMAK
Tripod’u kırmak için sadece internet hesabına ve 1-2 hafta süreye ihtiyacınız var.Önce adamın Tripoid user nameine ihtiyacınız var. http://members.tripod.com/~username (user name bu adreste en sona yazdığınız işte)sonra adamın gerçek ismini öğrenmelisiniz: http://www.tripod.com/planet/profile/search.html adresinden adam hakkında bildiğiniz herşeyi yazarak öğrenebilirsiniz eğer member profile girebilirseniz adam hakkındaki herşeyi öğreniceksiniz city,country...Eğer bu adresten bulamazsanız adam buraya bi member profile koymamış demektir o zaman Icq dan info çekin adama =)
"If you need to change your email address, please contact us at [EMAIL="[email protected]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.