Ftp Brute Force (Hydra-GTK)/prototyqe

blink1337dagger

Vip Altın Üye
7 Kas 2011
5,259
41
Chicago İL
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere Hydra-GTK ile ftp brute force saldırısı yapmayı anlatacağım.
Brute Force saldırıları genel olarak küçümseniz uzun zaman alır diye düşünülür ama gerekli ekipmana sahipseniz olumlu sonuçlar alırsınız.Pentest uygulamalarında özellikle brute force kısmına dikkat edilir.

İlk olarak backtrack'ta aşağıdaki yolu izleyerek Hydra-GTK ulaşıyoruz.

mLS2a.png


Ardından aşağıdaki şekilde dolduruyoruz.
Ben ftp://ftp.turkcedersi.gen.tr/ adresine brute force yapacağım.Kimin olduğu hakkında vs. bilgim yok sadece örnek göstermek amaçlı.

b2Cc4.png


Ardından passwords sekmesine geliyoruz.
Username kısmında eğer username biliyorsak brute force yapmamıza gerek yok ama eğer bilmiyorsak username list'te tıklayarak username listemizi seçiyoruz.Password kısmı içinde aynı şekilde password list diyoruz ve password listemizi seçiyoruz.

jkCdA.png


Şimdi ise tuning sekmesine gelerek aşağıdaki ayarları yapıyoruz.

ELZF3.png


Ardından start diyoruz ve o brute force işlemine başlıyor.

XpiTU.png


Evet görüldüğü gibi bu şekilde taramaya devam ediyor.Ben şuan örnek olması amacıyla basit bir şekilde gösterdim.Eğer olum sonuç alırsanız kalın,siyah ve büyük bir şekilde yazacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.