Full Programlar Bu Başlık Altında...

  • Konbuyu başlatan Arsenik-tht
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..:: [ Adobe Premiere Pro 7.0 ] ::..

adobe_premiere-7-pro.gif


Adobe Premiere Pro 7.0 (Video Düzenleme Yazılımı)

Eğer video düzenleme işini ciddiye alıyor ve bunun için profesyonel seviyede özelliklerle donatılmış bir yazılım arıyorsanız yeni Adobe Premiere Pro’da aradıklarınızı bulabilirsiniz.

Sadece Windows XP altında çalışan yazılımın arabiriminde yer alan tüm pencereler de artık istenildiği gibi taşınıp, kapatılıp açılabiliyor. Adobe’un arabirimde kullanımını kolaylaştırdığı bir diğer araç da zaman çizelgesi. Ayrıca Premiere Pro, kullanıcılara diğer sürümlere nazaran çok daha geniş bir yelpazede filtreler sunuyor. Bunları kullanarak renkleri düzeltmek ve videoları temizlemek oldukça kolaylaşıyor. Eğer Adobe’un görsel efekt yazılımı olan After Effects’e sahipseniz bu iki yazılımı birlikte kullanarak çok daha güçlü görsel çalışmalar yaratmanız mümkün. Düşük kalitedeki sesleri düzeltmek ve farklı kanaldaki sesleri birleştirmek için araçlar da içeren Adobe Premiere Pro’nun en büyük eksiği ise yetersiz olan DVD hazırlama araçları. Yazılım başarılı bir şekilde DVD yazabilmesine rağmen ne yazık ki menü hazırlayamıyor ve diğer yazılımlarda bulunan bazı gelişmiş özellikleri sunamıyor.

Sonuç: DVD hazırlama araçlarına sahip olmayan az sayıda güncel video düzenleme uygulamasından biri. Buna rağmen hala en iyi video düzenleme yazılımı olma özelliğini koruyor.

İNDİR

Serial: 1132-1381-7346-2847-2617-6783

Diğer Crack'lere Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[Agnitum Outpost Firewall]::..

13qw5bk.gif


Ev kullanıcıları için o kadar çok firewall programı var ki Agnitum Outpost Firewall da onlardan biri... Ancak bu diğerlerine benzemiyor ve o kadar iddialı ve başarılı ki Cookies, Ads, E-mail viruses, Backdoors, Spyware, Crackers, Adware gibi bilgisayarınızdan bilgi gönderebilecek yada dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı gerçekten çok ciddi çalışmalar yapmış bir yazılım. Ve açıkçası konusunda uzman yazılımların elindeki bayrağı devralacak seviyede ...

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[Norton SystemWorks 2005]::..

17ta4pq.gif


Norton SystemWorks 2005 programı sizi virüslerden koruyor. Program bir çok ödül aldı. Adamlar bu işi o kadar iyi yapmışlar ki size garanti verecek kadar kendilerine güveniyorlar. Program ActiveX ve Java Applet lere gizlenmiş virüsleride buluyor. Programın çalıştırdığınızda sizin için internet download'larını, floopy disketlerinizi, software Cd'lerinizi, network ağınızı, harddiskinizi, emaillerinizi didik didik ederek virüs arar. İsterseniz belirli bir zaman verin sizin için o tarihte virüs taramasına geçsin.

Program, tam fonksiyonlu bir antivirüs yazılımının son sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Norton AntiVirus 2005, virüsleri otomatik olarak temizliyor ve indirdiğiniz dosyalarda virüs varsa hemen uyarıyor. Programın, virüs içeren dosyaları karantina altına almak ve e-posta koruması gibi gelişmiş özellikleri de var. E-posta koruması, belirlenen birçok e-posta istemcisiyle otomatik olarak bütünleşebiliyor. Ayrıca, desteklenmeyen e-posta istemcileriyle uğraşması için programı siz de çalıştırabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde program, gelen e-postaları açmadan, posta sunucusuna ulaştığında kontrol edebiliyor. Bloodhound tarama sistemiyle bilinmeyen virüslere karşı, yanlış alarm sayısını en aza indiren koruma önlemini de almış oluyorsunuz. Program, yeni sürümleri çıktığı zamanlarda otomatik olarak kendisini güncelliyor. Bu, yazılımın 15 günlük deneme sürümü. Kullanmaya devam etmek istiyorsanız biraz para ödemeniz gerekecek.

İNDİR
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[Eudora 6.2.1]::..

11vc5pd.jpg


Qualcomm'un Eudora for Windows'unun bu son sürümünde hem eski Eudora kullanıcılarını, hem de e-postayla yeni tanışanları cezbedecek çok şey var. Qualcomm yeni sürümde programın kayıtlı kullanım seçeneklerini değiştirdi. Artık tek pakette, kullanıcıya üç ayrı seçenek sunuluyor: İster programı kısıtlı ama yine de epey kullanışlı bir deneme sürümü olarak kullanabiliyorsunuz; ister belli bir ücret ödeyerek kayıtlı kullanıcı haline geliyor ve programın bütün fonksiyonlarının açılmasını sağlıyorsunuz; ister "sponsorlu" seçeneği tercih ediyor ve tam teşekküllü bir Eudora kullanmanın karşılığında progdamdaki reklam bantlarına katlanıyorsunuz.

Bu popüler e-posta programı, birden fazla posta kutusunun, adres defterlerinin ve hesapların yönetiminde yine kendisinden beklenen beceriyi gösteriyor. Bunlara ek olarak, kullanıcı grupları oluşturma ve bu gruplar içinde dosya paylaşımı fonksiyonları da eklenmiş. Fiyakalı mesajlar üretmek için elinizin altında metni HTML olarak biçimleme seçeneği bulunuyor. Eudora'nın tecrübeyle olgunlaşmış arayüzü, yeni e-posta kullanıcılarının işi çabucak kapmasına yardımcı olacak, eski kullanıcılar ise kendilerini evlerinde gibi hissedecekler. Eudora, üç ayrı seçenekte de çalışıyor - istediğinizi seçin. Herhalde bu üçünden en çok ilgi göreni, e-posta alanınızı işgal etmeden görüntülenen statik reklamlar sayesinde size tüm fonksiyonları kullanıma açık bir program sunan "Sponsorlu seçenek" olacaktır

İNDİR
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[Webroot Spy Sweeper 1.0]::..

10mn2ir.jpg


Webroot Spy Sweeper programı ile bilgisayarınızı casus programlara karşı koruyabilirsiniz. Bilgisayardaki casus programları bulan ve onları silen bu programın diğer bir etkili özelliği ise kendini geliştirebilen bir database'e sahip olmasıdır. Yakaladığı casus programların nerden, nasıl bulaştığı gibi bilgileri gösteren program aynı zamanda size bilgisayarınızı korumak için önerilerde bulunmaktadır.

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[AceHTML Pro]::..

15xv7xa.gif


AceHTML Pro yetenekli HTML editörü isteyenlerin son dönem gözdelerinden biri. Tanımlanmış olarak gelen 100’ den fazla DHTML ve diğer JavaScript scriptleriyle sitenize etkileşim katabilirsiniz. Gograph ile bütünleşme 20.000’ den fazla grafiği araştırmanızı sağlıyor. Ayrıca Web sitelerine CSS2 biçimleri eklemek için bütünleşik biçim düzeyi düzenleyicisi ve HTML kodunun geçerliliğini garantilemek için bir sözdizimi denetleyicisi de var. Kişiye özel düğmeler ve kod şablonları tekrarlanan işleri otomatik hale getiriyor. XML, Perl ve WML belgeleri için destek sağlanmış. Code Explorer (Kod Tarayıcı) hızlı belge arama yapmanızı, Extended Replace (Genişletilmiş Yer Değiştirme) özelliği bir işlemle Web sitenizde değişiklikler yapabilmenizi ve Image Browse (Resim Tarama) özelliği tüm bir klasörün içerisindeki resimleri alarak Web sayfalarına eklemenizi sağlıyor. Bunun dışında çerçeveler, tablolar ve biçimler için birçok görsel sihirbaz mevcut. Yeni bir araç çubuğu, şifreleme de uluslar arası kullanıcılar için eklenmiş. Yedekleme sistemi genişleme ve klasör seçenekleriyle (disk/klasör yapısına bağlı olarak) geliştirilmiştir. Artık genel tercihlerden thumbnail büyüklüğünü değiştirebilirsiniz. Kuralları (şifreleme, yorum ve diğerleri) yönetmenizi sağlamak amacıyla otomatik şifrelemeyi ve CSS Expert penceresini devre dışı bırakma seçeneği eklenmiş ve aktif özellikleri koyu mavi olarak gösteriyor.

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[Super Video Converter]::..

10td7qj.gif


Super Video Converter ile AVI, MPEG-1, MPEG-2, VCD, SVCD, DVD, WMV ve ASF video formatlarını kendi aralarında dönüştürebilir ve birleştirebilirsiniz. Yazılım, dönüştürme işlemlerini hızlı bir şekilde yapıyor. Bu yeni versiyonuyla yazılımda küçük geliştirmeler yapılmış ve yazılımın sorunları giderilmiş. Yazılımı Windows Media Player 9.0 destekli bir bilgisayarla kullanırsanız daha iyi performansla çalışabilirsiniz. Ayrıca, yazılımın Windows Server 2003 desteği de var.

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[VirtualDrive 8]::..

19ud1ru.gif


CD değiştirmekten sıkıldınız mı? İşte kurtarıcınız... VirtualDrive CD'lerin sıkıştırılmış "image"larını oluşturarak hard diskinize veya ağ sunucuya kaydetmenizi sağlıyor. AudioCD formatını da destekleyen yazılım.

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[Power Archiver]::..

11qr0ka.gif


Power Archiver; ZIP, RAR, CAB, TAR ve diğer formatlar için destek sağlayan bir arşivleme aracıdır. Program Windows’ la tam bütünleşme sağlar, yeni Office 2000 tarzı araç çubukları, formlar ve düğmeler içerir. Windows Gezginine ve ondan sürükleyip bırakmaya izin verir ve arşivleri ve ZIP dosyalarını doğrudan Windows Gezgini’ nden açar. Arşivdeki dosyaların adını değiştirebilirsiniz, çoklu ayrı diskler oluşturabilirsiniz, yorumları görüntüleyip yazabilirsiniz, arşivin içinden bir virüs kontrolü başlatabilirsiniz ve arşivleri test edip şifre koruması katabilirsiniz. Yeni bir özellik, Favorite ZIP Folders dosyaları tarih, büyüklük ya da ada göre seçerek arşivleriniz içindeki dosyaları hızlıca bulmanızı sağlar. TAR ve TAR.GZ arşivleri yaratmayı destekler, iç görüntüleyici artık RTF, ICO, BMP, WMF, EMF ve JPEG dosyalarını destekler ve arşiv tipini tespit etmek için bir araç içerir. En yeni sürüm yeni başlıklarla geliştirilmiş yardım, tasarım değişiklikleri, çeşitli geliştirmeler ve pek çok hata düzeltme içerir.

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[ UltraEdit ]::..

18gz1tr.gif
____
24pp1ze.jpg



UltraEdit bir text ve hexadecimal editor programı. Ayrıca birçok dosya formatınıda tanıyor. C/C++/ VB/ HTML/ Java/ Perl. Programcılar için harika bir paket.

İNDİR
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[ Spy Cleaner Gold 9.4 ]::..

18qr7wg.gif


Spy Cleaner Gold sitemizde de bulunan Spy Cleaner Free Version programının daha gelişmiş ücretli sürümüdür. Spy Cleaner Gold, Internette dolasirken istem disi bilgisayarimiza yerlesen trojen ve parazitleri temizleyen bir programdir. Ayrica programda Internet baglantiniz kesildiginde sizi gorsel ve ses ile uyaran bir bolum mevcuttur. Spy Cleaner Gold sürümünde bulunan "Baslangic" bolumu ile kendinizde istem disi calisan programlari tespit edebilir ve temizleyebilirsiniz. Gun gectikce artan trojen,virus gibi parazitler artik cok ciddi boyutlarda tehlikeler icermektedir.

İNDİR ++ CARCK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[ Corel® DESIGNER® 10 ]::..

19hk9gt.jpg


Uçaklardan, arabalardan, cep telefonlarından telekomünikasyon ağlarına, teknik grafikler hergün güvenle kullandığımız ürünlerin temelini oluşturuyorlar. Bu yüzden teknik çizimlerin her zaman tam olarak doğru olması gereklidir.
Hassas araçları ile Corel® DESIGNER® 10 özellikle teknik tasarımlar için hazırlanmıştır. Teknik diyagramları, illüstrasyonları, şemaları oluşturmanızı, yönetmenizi, işaretlemenizi ve yeniden kullanmanızı sağlıyor, ürünlerinizi güvenle markete sunmanıza yardım ediyor.
Kullanım Alanları

Grafik öğelerle estetik bir görünüm kazandırılmış 2 boyutlu tasarım yapanlar.

Sadece kontrol eden ya da çıkış alan mimarlar, mühendisler, teknik ressamlar, tasarımcılar, yöneticiler, denetleyiciler, servis bürolar.

CAD tasarımlarını sunum dosyası haline getirmek isteyenler.

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[ Zone Alarm Pro ]::..

13mv0nh.jpg


Internet´te acaba güvende misiniz? Bu programlar sizi hackerlara, kötü niyetli kişilere karşı koruyor. E-mail, vb scriptler herşeyi kontrolden geçiriyor. Ayrıca herhangi bir ayar istemiyor. Ama isterseniz güvenlik ayarlarını değiştirebilirsiniz. Mutlaka kullanın ve ne kadar saldırıya maruz kaldığınızı görün. Güzel bir program

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[ LimeWire ]::..

14oc9mr.gif


LimeWire, güçlü bir sunucu olan Gnutella Network'un başka bir dosya alışverişi sağlayan programı. Popüler Napster servislerine bağlanarak program, oyun, araması yapıp download edebilirsiniz. Mp3 dosyalarını download edebilirsiniz. Ayrıca film, resim, text dökümanı alışverişi de yapabilirsiniz. Gnutella'nın yavaş ve kullanımı zor olan yapısı birçok Napster kullanıcısının gözünü korkutmuştu. Napster ise sevimlilikten son derece uzak ve birçok yönden hantal bir yapıydı. LimeWire son derece kullanışlı, renkli ve 'engellenemez' bir sisteme oturuyor.

İNDİR
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[ Word Online TV ] ::..

14ws18te.jpg
_____
24wx9uz.jpg


Bu programla internet üzerinden 800 tv kanali izleyip 1500 radyo istasyonunu dinleyebilirsiniz.Bir tek mouse tıklamasıyla tüm dünya televizyonu ve radyolarına ulaşabilirsiniz.An an saniye saniye tüm haberler ve bilgiler elinizin altında.Bu üsütn özelliklere sahip programı kaçırmamanızı tavsiye ederim.

İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..::[ Skype ]::..

temasi6sq.gif


Skype Nedir?


Skype, size KaZaA’yı getiren kişilerin yarattığı yeni bir fenomendir. Tıpkı KaZaA gibi sizi diğer kullanıcılara bağlamak için P2P teknolojisini kullanır, fakat bu kez dosyalarınızı paylaşmak için değil, arkadaşlarınızla sohbet etmek için.

Bu teknoloji son derece ileri olmakla beraber kullanımı bir o kadar da basittir. Zaman kısıtlaması olmadan arkadaşlarınızla telefon görüşmesi yapmanızı sağlar.

Özellikler
Diğer Skype kullanıcılarıyla sınırsız ve ücretsiz dünya çapında telefon görüşmesi yapma
Üstün ses kalitesi – sabit telefonunuzdan daha kaliteli
Her tür firewall, NAT ve router’larla çalışır, herhangi bir konfigürasyon gerektirmez
Online olan Skype arkaşlarınızı gösteren arkadaş listesi
Kullanımı son derece kolay
Telefon görüşmeleriniz noktadan noktaya şifrelenir.
KaZaA ve Joltid’in yaratıcılarından ileri P2P teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir.

saypevegeri6ln.jpg


Kurulum
Dosya yukelemesi tamamlandiginda, yuklediginiz dosyayi kapsayan klasoru acin.
Skype’ı kurmaya başlamak için kurulum dosyasına çift tıklayın.
Ek bilgi ve Skype kurulumu için kullanıcı klavuzumuzdan yararlanabilirsiniz.
Skype artık Danca, Hollandaca, Estonyaca, İngilizce, Fince, Almanca, Fransızca, İbranice, Japonca, Korece, Rusça, Polakça, Portekizce, Romence, Çince(sadeleştirilmiş), ve İşveçce. Skype’ı indirin ve kurulum sırasında istediğiniz dili seçin.

Sistem Gereksinimleri
Skype yazılımını kullanabilmeniz için bilgisayarınızın karşılaması gereken minimum özellikler:

Windows 2000 veya XP
400 MHz işlemci
128 MB RAM
Hard diskinizde 10 Mblik boş alan
Ses kartı, hoperlör ve mikrafon
Internet bağlantısı (Dial-up :min 33,6 Kbps modem, veya genişband: Kablo, DSL vb.).

skype_logo.gif


Skype Version: 1.2.0.48'i İndirmek İçin

Skype BETA Version: 1.3.0.28'i İndirmek İçin
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..:[ TechSmith SnagIt 7.2.2 ]:..

13rq2ib.gif


Görüntü Yakalama Yazılımı

TechSmith'in SnagIt programı, basit anlatımla, kullanıcılara ekran görüntüsü yakalamada yardımcı olabilen bir araç. Daha önceki sürümlerinde de oldukça güçlü özelliklere sahip olan program, bunlara yenilerini de eklemiş.

Microsoft’un DirectX teknolojisini kullanan oyunlardan ve DVD filmlerinden de görüntü alabilmek mümkün oluyor.P rogramın web yakalama aracı ise, belirli bir web sayfasındaki ya da sitedeki tüm resimlerin indirilmesini de sağlayabiliyor. Tüm ekranı, bir menüyü, tek bir pencereyi ya da tamamen serbest bir şekli yakalayabilen SnagIt, bu resimlerin basılmasına ya da e-mail olarak gönderilebilmesine de yardımcı olabiliyor. Resim formatı olarak ise BMP, GIF, JPEG, PCX, PNG, TGA ve TIF destekleniyor. Ayrıca yeni sürümde, bu özelliğe bir ön izleme penceresi de eklenmiş. Hataların düzenlenmesi için SnagIt Studio, resimlerin kesilmesi, döndürülmesi, üzerlerine efekt uygulanması ve diğer düzenleme işlemleri için gerekli temel araçları da sağlıyor. SnagIt'in video yakalama fonksiyonu ise ekrandaki hareketleri AVI dosyası olarak kaydedebiliyor.

Sonuç: Ekranda gördüğünüz her görüntüyü yakalayabiliyor. Ancak, daha önceki sürümlerden birini kullanıyorsanız, güncellemeye çok da gerek yok.

techsmithsnagitfig19is.jpg


İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..:[ WM Recorder 10 ]:.. EditörünSeçimi

19el14lo.jpg


WM Recorder, İnternet' de online olarak dinlenen Windows Media dosyalarını bu program ile kaydedebilirsiniz. İsterseniz izlediğiniz video görüntülerini otomatik olarak bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan bir özellik de program içerisinde bulunuyor

wmrecorder4yb.gif


İNDİR ++ CRACK
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
..:: [ AWicons Pro v9.2.0 ] ::.. EditörünSeçimi

11zj9xg.jpg


Kullanıcı arayüzleri her geçen gün geliştiriliyor. İyi bir kullanıcı arayüzünün en önemli unsuru, ikon grafikleri. Sadece birkaç düzine pikselden oluşan küçük bir görüntü, bazen bir paragraflık metinden daha anlamlı olabilir. Görsel algılamanın doğası gereği, ikonlar insanlarla en güçlü yakınlığı kurarlar.

Yeni teknolojiler ve yüksek çözünürlülük oranları, programcıların kullanıcı arayüzleri tasarlarken yüksek-ayrıntılı gerçek renk alpha-blended ikonlar kullanmalarını sağlıyor. Ancak, doğru araçlar kullanmadığımızda, canlı ikonlar yaratmak başa çıkılmaz bir iş haline gelebilir.

Lokas Software eksiksiz bir ikon yaratma aletini - AWicons Pro gururla sunar! Benzersiz bir ücret karşılığında, grafik olarak zengin ikonlar yaratmak için gereksindiğiniz tüm araçları tek bir pakette alabilirsiniz!

AWicons Pro ikon, imleç ve diğer küçük görsel unsurları arayıp bulmanızı, oluşturmanızı, düzenlemenizi ve yönetmenizi sğlar. Program Windows XP gerçek renk ikonlarını tam destekler. AWicons Pro, ico, icl, cur, ani, png, gif, bmp ve jpg gibi pek çok yaygın dosya türüyle çalışabildiği gibi, değişik boyutlarda (256x256 piksele kadar) birden fazla ikonu birlikte ve tüm renk modlarında (mono, 16, 256, gerçek-renk ve alpha kanallı gerçek-renk) kaydetmeyi sağlar!

AWicons Pro ikon yönetim özelliği, farklı konumlardaki görüntüleri taramaya olanak sağlar ve bu da, çok sayıda grafik düzenleme yaptığınızda çok kullanışlıdır. Bir ikon çizme paketi olarak AWicons Pro kalem, çizgi, elips, poligon, yazı, renk değişimi, vb. gibi tanınmış çizim araçları ve anti-aliasing, çok-renkli degrade, saydamlık, vb. çizim işlemcileri sunar. İkonlarınıza çeşitli sanatsal efektler uygulayabilirsiniz. Bunlar arasında aqua, gölge, kabartma, kontrast, bulanıklaştırma ve daha pek çoğu bulunur.

AWicons Pro çizim ipuçları ve geniş bir örnek kütüphane içeren kapsamlı bir yardım sistemiyle gelir. Daha önce hiç ikon düzenlemesi yapmamış olsanız bile, kolay kullanımlı çok-dilli arayüz ile oynarken-öğren işlemini kolay ve eğlenceli bulacaksınız! Mütevazi fiyatı ve şaşırtıcı işlevselliği, bu yazılımı bir zorunluluk haline getiriyor!

25hf5gc.gif


İNDİR ++ CRACK
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.