Gates nasıl zengin oldu?

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
bill-gates.jpg

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in, başarı hikayesinin ardında 'babasının suratına fırlattığı bir bardak su' çıktı.

Oğluyla aynı adı taşıyan Baba Gates’in anlatımına göre, Küçük Bill’in ***ürüldüğü terapist ’Oğlunuzu rahat bırakın’ telkininde bulundu. Bu uyarıyı dikkate alan aile, oğullarının okulu bırakıp bir şirket kurmasına göz yumdu. Sonuçta Bill Gates dünyanın en zengin adamı oldu.

Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in başarı hikayesinin ardında aynı ismi taşıyan babasının suratına bocaladığı bir bardak su yatıyor. 12 yaşında annesi ile akşam yemeğinde hararetli bir tartışmaya giren Gates, babasının sinirlenmesi üzerine yüzüne boca edilen bir bardak su ile kendine geldi.

Önce duş için teşekkür etti. Ardından da ailesinin isteğiyle terapiste gitti. Küçük Bill’in ailesi ile girdiği savaşı anlatması üzerine terapistten aileye hayli ciddi bir uyarı geldi: "Çocuğunuzla boşuna savaşmayın. Nasılsa kazanan o olacak."

Bu uyarının ardından yuları gevşetme kararı alan aile oğullarının Harvard’ı bırakıp bir şirket kurmasına göz yumdu. O şirket (Microsoft) sayesinde Bill Gates dünyanın en zengin adamı oldu.

Amerikalı Wall Street Journal gazetesi, oğluna da kendi adını veren Baba Bill Gates ve diğer aile üyeleri ile bir röportaj yaptı. Şu an Microsoft’a ait vakıfta eşbaşkan olarak çalışan Baba Gates "Bir baba olarak benim evimde büyüyen, benim adımı kullanan bir ******n patronum olması gerçekten çok ilginç" dedi.

83 yaşındaki baba Gates 30 milyar dolarlık vakfın her türlü işi ile bire bir ilgileniyor. Bu işe başlamadan Seattle’da avukatlık yapan baba Gates İkinci Dünya Savaşı’nda da savaşmış olan 3 çocuk babası bir işkolik olarak tanımlanıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.