Geç Kalmadan Arayın...

BiRkan2

Uzman üye
1 Tem 2007
1,670
49
119
Prison Break
Mutlaka okuyun ve arayin... ben aradim ama bir türlü düsüremedim..... Demenizi isterim .....



Birkac dakika once aradim SIRNAK 23. Jandarma SINIR TUMEN Komutanligini, 0486 216 65 00 telefon numarasindan.

Santral beni dupduru sesli bir ‘hanim Yuzbasi’miza bagladi. Kendimi tanittim, ve eski bir subay oldugumu, yurt disindan aradigimi soyleyebildim ancak.


“Komutanim, cok tesekkur ediyorum taa oralardan arayip bize moral verdiginiz icin”, dedi Yuzbasim.

Ben ona moral filan verememistim ki…. Daha ilk sozumde bogazim kilitlendi sanki. Gozlerim doldu, doldu ve tasti. Ben ona degil o bana moral verdi.

Verdigi karsilik sanki, guven dolu, simsicacik evinde, sicak cayini icerken verilmis bir yanit gibi guven ve onur dolu bir yanitti. Oysa ben cok iyi biliyordum o anda hangi sartlar altinda oldugunu onun…..

“Maalesef cok sehit verdik; bir tek sehit bile ‘cok’ sehit” dedi.

“Ama” dedi, “sizin gozunuz arkada kalmasin, bu hainlerin dersini vermeye hepimiz and ictik, namus sozu verdik, yeter ki sizler dualarinizi bizden esirgemeyin, Komutanim” dedi.


Hep dinledim, konusamadim ki… Bogazim dugumlenmisti… Hergun binlerce yurtseverden telefon geldigini ve bu ulusun sergiledigi bu tur hassasiyetin onlara guc ve moral verdigini yineledi.

O kadar guzeldi ki gencecik, guzelin guzeli hanim ‘Yuzbasim’i dinlemek.

Yuzbasim Turkiye’nin ‘SIRNAK’indaydi ben ise Avrupanin herhangi bir yerinde….. O cok gucluydu, bense o denli gucsuz.

O onurlu, gururlu ve dimdik duruyordu, ben yuzumu ellerimle kapamis, elimin tersiyle goz yaslarimi siliyorum ve oturdugum yerde iki buklumum….


“Hakkinizi helal edin, Komutanim” dedi, Yuzbasim.



“Benim sende hakkim yok, asil sen bana hakkini helal et, Yuzbasim!”

Ve, bayramlasip, helallasip ayrildik…..

Arkadaslarim;

Lutfen unutmadan, gec kalmadan ‘SIRNAK’i 0 486 216 65 00 numarasindan arayin, birseyler soyleyin sizin icin canini vermeye and icmis askere. Birkac dakikamizi nelere, kimlere ayirmiyoruz ki….. Onlarsa canlarini ayirmislar bize......


Sefer Tan



Az önce aradım ve bir astsubayımızla görüştüm, konuşurken gözyaşlarımı zor tuttum.



Türk Milletinin askeri ile gurur duyduğunu onlara minnet borçlu olduğumuzu ve gerektiğinde canımızın bu vatana feda olduğunu söyledim.

Bugün Memleketin gidişatında umutsuzluk yaratan kişi, tavır ve durumlardan etkilenmemelerini çünkü günü geldiğinde içerdeki işbirlikçi hainlerin cezalandırılacağını, dışardaki düşmanın ise alması gereken cevabı alacağını ifade ettim.

Türk Milleti buna muktedirdir ve Zafere inancımız tamdır.

Haydi elleriniz telefona uzansın, bir beş dakikanınızı ayırın ve bu manevi desteği esirgemeyin Mehmetçiğimizden, şanlı Ordumuzdan.

Y. Gülfidan
.................................................. .................................................. ...
.................................................. .................................................. ..

Figen Akyoler'in çağrısı üzerine az önce verilen telefonu aradım.

Genç bir Astsubay ile konuştum. Onları çok sevdiğimizi ,onlarla gurur duyduğumuzu , Türk Milleti'nin arkalarında olduğunu söyledim.

BU VATANA HEPİMİZİN kurban olduğumuzu söyledim. Şehitlerimize rahmet ,çocuklarımıza sağlık ve zafer diledim.


Siz de arayın...

Ama benim gibi ağlamayın... Olur mu..??

H.Kaya


Alıntı..
 

bozkurt_

Katılımcı Üye
23 Tem 2007
818
9
kardeş hemen arıyacam emin ol biz evimizde rahat uyuyup işimize okulumuza rahat gidip gelebiliyorsak...ve sayamayacağım bir sürü şeyi biz orda canını dişine takıp görev yapan askerlerimize borçluyuz,beni üzen birşey oldu bak bu sayfayı kaç kişi görüntülemiş ama ilk mesaj atan ben oldum neden acaba bazı arkadaşlar bu konularda çekingenler...bu vatana canım feda....Allah oradaki askerlerimize yardım eylesin zeval vermesin..


mevzu-u bahis vatan ise gerisi teferruattır...
 

rzaclk_

Yeni üye
9 Kas 2007
6
0
åv¢ | 2øø7 !
bozkurt_ katılıyorum senin görüşlerine rahat rahat yaşabiliyorsak kimlerin sayesinde bu vatana benimde canım feda ne mutlu türküm diyene...
 

ferdinat

Katılımcı Üye
31 Tem 2007
506
14
WwW.TuRkHaCkTeAm.OrG
valla ne yalan söyleyim ben aradım daha yeni geldim hemde annemle birlikte konuştuk 15 dk konuştuk bizi bölük komutanına bagladı isterseniz onla konuşun dedi ben ve annem knuştuk :)) yemin ederim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.