Geleceğin Bilgisayarları

immortal_34

Katılımcı Üye
7 Tem 2006
292
10
ZeytinBurnu
fDo_resim1.jpg


qxB_6.jpg
a1am0.jpg

yakından bakın ve ne olduklarını tahmin etmeye çalışın…
a2xd7.jpg

İÇİNDE GİZLİ KAMERE OLAN KALEMLER?
YANLIŞ!
a3sg6.jpg

başka tahmini olan?
baylar ve bayanlar… tebrikler! Az once dizüstü bigisyarların geleceğini görmüş bulunuyorsunuz
yakında PC’nizi bunlarla değiştireceksiniz
ŞİMDİ BAKIN…
a4oq8.jpg

Minik bilgisayarların evriminde , bilimadamları Bluetooth ile bir adım öteye geçtiler…

a5uo6.jpg

AYRICA Q ve F, İngilizve, Türkçe Klavye sorunu da bitmiştir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

xellah

Yeni üye
15 Eyl 2006
36
0
kardeş geleceğin bilgisayarları demişsin de bunlar nerden gelmişş.. Şaka bi yana bu japonlara birileri dur desin yoksa adamlar bizide dünyayıda götürecekssssss.
 

yucex

Yeni üye
21 Eyl 2006
2
0
ilgin ama bu sekilde bi tasarım gecen seneki cebit fuarında siemens cx modeli için tasarlanmıs lazer klavye seklinde gosterilmişti o kadar yeni deil bunlar yani....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.