Gelin kendi pc mizde web hostumuzu kuralım www file share pro

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
Arkadaşlar yapmanız gerekn sey cok basit programı kurun çalıştırın ve start dügmesine basın o kadar.Ama birkaç ayar gerekli tabiki.Önce settings e tıklayın
Shared path ayarında altta "Enable default documents" yerine işaret koyum yoksa indeximiz gözükmez.
2. ayar upload bölümüne gelin allow upload secenegini kaldırın aksi taktirde isteyen kişi pc nize dsya upload edebilir.
ayarları kaydetmek için sol altta "OK" basın
Hazırladıgınız sitenizi "C:\Program Files\WWW File Share Pro\Root\" klasörüne atın.
Sitenizi herkesin görebilmesi için programın ana ekranında starta bastıysanız yani program aktifse "Tell this URL to your friends" in yanında http://ip numarınız yazar.
Program aktif oldugu sürece o url den herkes sitenize girebilir.Böylece elalemin bannerli sınırlı zar zor ugrastıran beleş hostinglerden kurllmuş oldunuz.Programın daha birçok özelligi var mesela sitenize girenlerin ip leri indirdikleri vs vs. bunun için yine settings ten log kayıtını aktif yapın.
Ve ayrıca herkese degişen ipnizi vermek zor gelebilir her zaman
http://192.200.123.123 tarzı site adresinizi vermeniz hosunuza gitmeyebilir.Bunun için www.no-ip.com dan ücretsiz bi DNS alın pc nize no ip nin DUC progra**** indirin ve calıştırın.Mesela ben DNS aldım ip sürekli degişiyo. Duc progra**** calıştırıyorum ve site adresim
http://%28adresim%29.myftp.orghttp://(adresim).myftp.org[/URL] uzantili oldu hep adresim bu uzantıda.Nese takıldıgınız bi yer olursa sorunuz.
He unutmadan Program demo degildir register istiyo fakat start deyince bi ekran cıkıyo "Bu rahatsiz edici ekranı görmek istemiyosan kaydol" yazıyo siz close deyin devam edin.Hiç bir kısıtlama yoktur.



DOWNLOAD LİNK:
http://www.wfshome.com/download/wfspsetup.exe
 

kurdizayn

Yeni üye
23 Eyl 2006
1
0
kardeş saol ama bu işi tam olarak nasıl yapıyoruz ben anlamadım..bazı eksik yerleri de söylersen sevinirim..
 

Akaruz

Yeni üye
15 Eyl 2006
29
0
Ankara
Paylaşımın için teşşekkür ederim... Bu tür sitelerin çok kolay hacklendiğini duydum.. bilgilendirirsen Sevinirim ( + rep )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.