GeneLKurmayDan aÇıkLama " 49 TetötisT Etkisiz HaLe GetiriLDi " ...

DeoxYs

Yeni üye
22 Eki 2011
1
0
GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
Genelkurmay başkanlığından yapılan açıklamada, iki günden beri sürdürülen operasyonlarda 49 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Çukurca bölgesinde sürdürülen operasyonda;

a. 20 Ekim 2011 saat 23.00 sıralarında tespit edilen 10-15 kişilik terörist gruba,

b. 22 Ekim 2011 saat 02.30-08.30 arasında Kazan Vadisinde tespit edilen 35 kişilik terörist gruba karşı önce topçu ve müteakiben Hava Kuvvetleri uçakları ile ateş açılmış, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği İnsansız Hava Aracı (İHA) görüntülerinden tespit edilmiştir. Bugün saat 15.00 sıralarında 35 teröristin cesedine ulaşılmıştır. Aynı saatlerde Kazan Vadisi/Cevizli bölgesinde ilk gün çıkan çatışmalarda öldüğü değerlendirilen 7 terörist cesedi bir mağara içerisinde bulunmuştur.

c. Topçu ve Hava Kuvvetleri ile ateş altına alınan ve Kazan Vadisinde etkisiz hale getirilen 35 teröristin olduğu bölgeye, 22 Ekim sabah saatlerinde Özel Birliklerin helikopter ile sevk edilmesiyle başlatılan operasyonda bir grup terörist ile karşılaşılmış ve çıkan çatışma sonucu 7 terörist daha etkisiz hale getirilmiştir.

ç. Sonuç olarak son iki günde toplam 49 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

2.Ayrıca operasyon bölgesi dışında, 21 Ekim saat 21.10 sıralarında Şemdinli/Aktütün güneyinde 20-22 kişilik terörist gruba karşı önce topçu, akabinde Hava Kuvvetleri tarafından ateş açılmış, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği İnsansız Hava Aracı (İHA) görüntülerinden tespit edilmiştir.

3.Bölücü terör örgütü mensuplarının yurt içinde ve sınırdaki birliklerimize yönelik eylemlerini önlemek maksadıyla; sınır ötesinde birkaç, yurt içinde iki ayrı bölgede başlatılan operasyonlar devam etmektedir.

4.Ayrıca, icra edilen operasyonları desteklemek amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde hava harekatı sürdürülmektedir."


BiLqi Kaynaqı " Mynet "
 

Chaias

Üye
9 Ağu 2011
120
0
Antalya
10.000 Asker yollanıyor ( Artık ne kadar doğruysa ) 49 Terörist etkisiz hale geldi diyorlar. Sadece karşılık vermek için yapılmış bir şey gibi duruyor. Ortada kök kazımaya dair bir icraat yok..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.