Gerçek bir olay +16 (tüyleriniz diken diken olacak)

immortal_34

Katılımcı Üye
7 Tem 2006
292
10
ZeytinBurnu
Arkadaşlar ben bu olayı çok küçükken annemler anlatırken duymuştum hatta gazetelerde felan da çıkmıştı. Eskiler bilirler. Neyse konuya Geçeyim.

Erzurum'da bir taksi şöförü akşam üstü evine dönerken mezarlığın ordan geçiyormuş. Köşede hareket eden insana benzer bi şey görmüş. Dikkatlice bakmış ki ! Bide ne görsün çırıl çıplak bir kız. Soğuktan titriyormuş. Hemen durmuş ve kızı arabaya almış, üstünede hemen kendi paltosunu vermiş üşümüştür diye. Kıza tecavüz felan etmişlerdir diye hiç bişey soramamış. kız sadece evinin adresini söylemiş taksi şoförüne. Bi müddet sonra kızın tarif ettiğe eve gelmişler. Kız demiş ki ! Amca sen bekle ben evden üzerime bişeyler giyeyimde senin paltonu getireyim. Taksicide tamam kızım diyerek beklemeye başlamış. Yarım saat olmuş yok - 1 saat olmuş yok. En son kızın girdiği evin kapısını çalmış. Kapıyı bi tane yaşlı bir teyze açmış. Taksici konuyu anlatmış, yaşlı teyze yanlışınız var buraya kimse gelmedi demiş. Adam nasıl olur kendim gördüm buraya girdiğini demiş. Kadın biraz asabi bi şekilde gece gece dalgamı geçiyosun kardeşim vallaha kimse gelmedi buraya ben yanlız yaşıyorum burda demiş. Adamda diyecek bişey bulamamış tam gideceği sırada, yaşlı kadın bi dakka bana bi tarif edermisiniz şu kızı demiş. Taksici de tarif etmiş. Kadın içerden gidip bi resim almış gelmiş. Bumuydu demiş, taksici hemen tanımış kızı evet işte bu kız demiş. Kadın ama bu imkansız bu benim kızım kanserden öleli tam 5 yıl oluyor demiş. Adam inanmak istememiş kadın yarın gel mezarına gidelim demiş. Taksici gerçeği öğrenmek için ertesi gün yaşlı kadınıda alıp mezarlığa gitmişler. oraya vardıklarında taksici paltosunu kızın mezar taşının üstünde asılı olarak bulmuş.

O zamanlar bu taksicinin akli dengesini kaybederek komada yattığını duymuştum. tamamen gerçek yaşanmış bir olaydır arkadaşlar..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.