Gerceklerle yüzyüze kalmaya cesaretiniz varmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hocam78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hocam78

Adanmış Üye
LHOROSCOPE2501.jpg

Kendiniz hakkinda daha fazla seyler bilmek istiyormusunuz ?
Kimsiniz nesiniz karakter özellikleriniz gelec ekde sizi neler bekliyor olaylar karsisinda yapmaniz gerekenler alinmasi gereken tedbirler..............
Gerceklerle yüzyüze kalmaya cesaretiniz varsa Hindistan kökenli program

bunlara inanmam ama ilginizi çekebilir diye paylaşıyorum

https://tik.lat/vhLZN

iyi paylaşım sağol
tavukoskop diye başka bir prg var o nasıl sizce onu arıyorum

sağolasın ama dediğn program hakkında hiç bir bilgim yok hiç rastlamadım

:puah:puah:puah:puah öle bişi yok zaten espri yapmaya çalışıo arkadash :D horos(z)-kop ya hani o da tavuk-oskop tan bahsedio hani horoz-tavuk ayrımı :puah:puah:puah Allah da seni güldürsün kardeş :D

Isine Yarayan Birileri Vardir Heralde , Ugrasmissin Hocam Paylasim Icin

İÇİm Çekİt Ama Serİal Sİtİyo Kİm Bulacak Şİmdİ Salla Aman Saol Yİnede

İyİ GÜldÜk Ama

:yo
:puah:puah:puah:puah öle bişi yok zaten espri yapmaya çalışıo arkadash :D horos(z)-kop ya hani o da tavuk-oskop tan bahsedio hani horoz-tavuk ayrımı :puah:puah:puah Allah da seni güldürsün kardeş :D

arkadaşlar espri iğrenç olabilir ama azda olsa gülmedik mi yanlış anlamayalım birbirimizi....

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.