getiryemek Sosyal Medya Tasarımı Yapıyoruz!

MwTugi

Kadim Üye
19 May 2016
5,121
279
9
Nereye !

getiryemek Sosyal medya tasarımlarını nasıl yapıyor?

Sosyal medya tasarımlarının nasıl yapıldığını uygulamalı şekilde anlattığım

ve gelişim açısından mükemmel bir yöntem olan redesign çalışmasını gerçekleştirdim.

Desteğinizi ve eleştiriniz varsa beklerim.

Teşekkürler. :)

 

MwTugi

Kadim Üye
19 May 2016
5,121
279
9
Nereye !
İyi öyleyse buna sevindim :). Abone olursan yeni videoları da takip edebilirsin istersen :) :)
Eline sağlık. Yalnız mikrofonu değiştirmen gerek gibi.. Anlatımın ve tarzın gayet hoş. THT den de yeterli destek gelir umarım. :)
Teşekkür ederim. Mikrofon bu videoda nedense çok yankı yaptı.
Bunları premierde ayarlıyordum ama bu sefer olmadı biraz daha otursun kanal eğer gerekirse farklı bir mikrafon daha alabilirim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.