Sızma Testleri Gmail Bu cihaz tanınmadı.

vivid17

Üye
8 Ocak 2017
92
0
Merhabalar, kurbanın gmaili ve şifresi elimde fakat giriş yapmaya çalıştığım zaman görseldeki gibi cihazı tanımıyor. Bunu geçmenin bir yolu varmıdır. (mobil üzerinden de giriş denedim olmadı.)

 

h4ck3rz

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
481
182
muhtemelen karşı cihazla bağlantılı çift doğrulama yapmış hesabın sahibi şifresini bilsende bir şey yapamazsın onay kodu olmadan
 

Doctordied

Katılımcı Üye
19 Nis 2020
306
199
Öncelikle Merhaba, İyi Forumlar Dostum;

Hesabınızın korunmasına yardımcı olmak amacıyla, oturum açarken veya aşağıdaki gibi hassas işlemleri tamamlamaya çalışırken kimliğinizi doğrulamanız gerekebilir:

  • Şifrenizi değiştirin.
  • Kayıtlı şifreleri görüntüleyin.
  • 2 Adımlı Doğrulamayı açın.
  • Verilerinizi indirin.

    Yani şöyle Google kendisi şüpheli bir giriş yapılan hesabın bu bilgilerini isteyebiliyor. Bunu aşma olayı tabi ki vardır ama ben tam olarak bilmiyorum ama sana bir hocamız illa ki yardım eder. Ya da daha hızlı olmasını istersen biraz daha araştırıp bakarsan umarım bir kaç sonuç bulabilirsin. Ve tahminimce sosyal mühendislik olur yöntemler. Şimdiden kolay gelsin. İyi günler diliyorum dostum. Tekrardan iyi forumlar :).
 

vivid17

Üye
8 Ocak 2017
92
0
muhtemelen karşı cihazla bağlantılı çift doğrulama yapmış hesabın sahibi şifresini bilsende bir şey yapamazsın onay kodu olmadan
çift doğrulama yok 2fa olunca öyle demiyor muhtemelen çerezler veya ağ kaynaklı kişinin sürekli girdiği cihazdan farklı olduğu için böyle dediğini düşünüyorum 2fa olunca direkt mesaj atıp telefonuna giriş istiyor

Acaba hem doğrulama istemeyecek kadar eski hem de çalışan bir Gmail apk sürümü var mıdır?
ben de bunu araştırdım gmail apk sürümlerinden 4.0 android indirdim ama yine farketmedi o şekilde sürüm bulunursa direkt girer diye düşünüyorum
 

KΛRΛ

Uzman üye
26 Mar 2018
1,233
202
Siz de görünen veya diğer doğrulama yöntemleri olmadan erişim sağlayamazsınız. Herhangi birine erişim varsa diğer onaylama yöntemleri ile erişim sağlayabilirsiniz. İyi forumlar.
 

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
890
55
word.exe
Merhabalar;

Kurbanın hesabı ''Doğrulamayla Giriş Yapın'' şeklinde güvenlik önlemiyle korunuyor. Siz şifresini bilseniz bile, kurban sizin girişinizi doğrulamaz ise o hesaba hiç giriş yapamazsınız. Tamamiyle kendi üzerinize almayı deneyebilirsiniz ancak o da düşük bir ihtimal. G-Mail şifremi unuttum kısmından hatırladığınız son şifreyi şuan ki hesaptaki şifreyi girin diğer bilgileri biliyorsanız eğer doldurun ancak bazen G-Mail, daha önce telefonda o hesap eşleşmediyse bile hesabınızın sıfırlamasını göndermiyor. Yani anlayacağınız karşı tarafın doğrulaması olmadan hesaba giriş yapamayacağınızdır.

Saygılarımla.
 

Zody4Q

Üye
13 Ara 2020
144
41
Oncelikli olarak google hesabina telefon dogrulamasi yapmis birisinin hesabina erisim saglamak icin tarayicidan girdiginiz mail adresini ve sifresini dogrulanan telefon numarasi ile dogrulamaniz gereklidir.Yani girdiginiz cihaz eger dogrulanmis telefon numarasi tarafindan izinsiz giris olarak saptanip kullanici tarafindan oturum acma onayi alamadiysaniz o cihazdan o hesaba erisim saglayamassiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.