Gnu/Linux hızlandırma:Gnu/Linux kulübü/The Narkoz

The Narkoz

Kıdemli Üye
19 Ağu 2017
2,783
1
Azerbaycan
Selam aleyküm arkadaşlar bu konumda ve videoda sizlere her hangi bir Gnu/Linux dağıtımını hızlandırmayı(Programla)gösterdim iyi seyirler
1-2 gün sonra bunu Programsız nasıl yaparız onu göstereceğim
Video
4MlkWq.gif

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=RoxJbzqMwBc&feature=youtu.be[/ame]
4MlkWq.gif

Screenshotla anlatım
4MlkWq.gif

Debian
sudo apt-get install bleachbit
zJ91y4.png

7NEXyW.gif

Fedora
sudo yum install bleachbit
GyagG3.png

7NEXyW.gif

Arch linux
sudo pacman -S bleachbit
6ydEM9.png

7NEXyW.gif

Her hangi bir Gtk marketi olan bir dağıtım
yzgvjN.png

4MlkWq.gif

ve budur yüklendi ve kuruldu şimdi peki ne yapmalıyız? ou videomda anlatdım yukarıda baka bilirsiniz zaten 3dk bir video cok vakitnizi almaz isteyen Dislike vere bilir :)
4MlkWq.gif

Yardımcı oldusam şu
post_thanks.gif
butona tıklamayı unutmayın

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.