GOM Player 2.1.28.5039 İndir

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
Kategori: Ses ve Görüntü GOM Player 2.1.28.5039 İndir








spacer.gif
Yazar: admin
spaceinfo.gif
spacer.gif
Tarih: 22 Ocak 2011 / 15:02
spaceinfo.gif
spacer.gif
Etiketler: codec indir, GOM, GOM Player, GOM Player 2.1.28.5039, GOM Player 2.1.28.5039 İndir, multimedya, video oynatıcılar
gom.png
GOM Player popüler ses ve video türlerinin codeclerini içerisinde bulunduran bir medya oynatıcıdır.
Bu program sayesinde farklı türlerde olan video ve seslerinizi kolaylıkla oynatacaksınız.Ve bilgisayarınızı yavaşlatan diğer video ve ses oynatıcı programları bilgisayarınıza kurmanıza gerek kalmayacaktır.
Codec Bulucu

GOM Player sayesinde videolarınız için ayrı ayrı codec yüklemeye gerek kalmaz.GOM bu çözücüleri tamamen içerisinde barındırır. (XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 ve daha fazlası) içerir.Bilgisayarınızda ki oynatıcıların desteklemdiği video ve sesleri GOM Player sayesinde rahatlıkla oynatacaksınız.
Kırılmış AVI Dosyalarını Oynatma

GOM Player sahip olduğu patentli teknoloji kullanıcıları hala indirmekte olduğunuz ile bozuk indekse sahip dosyaların görüntülenmesini sağlar.

Güçlü Alt Yazı Desteği

GOM Player SMI, SRT, (IDX ile) RT, SUB altyazı dosyalarını destekliyor. Herhangi bir uyumsuzluk varsa alt yazı ve video senkronize edebilirsiniz.
Kullanışlı Çalma Listesi
Gom Playerin çalmas listeside oldukca gelişmiştir.Bir dosya açtığınızda o dosyada bulunan benzer biçimli dosyalar otomatik olarak GOM çalma listesine eklenecektir.GOM Player, M3U, PLS, ASX gibi bir çok müzik biçimini desteklemektedir.
Farklı Medya Türlerini Destekleme
GOM Player AVI, MPG, MPEG ve DAT gibi farklı medya formatları ile birlikte, Windows medya biçimlerini de (WMV, ASF, ASX) destekler. Ayrıca 5.1 kanal ses çıkışı ile DVD kalitesinde video izlemeyi de desteklemektedir.
Son Sürümde Eklenen Yenilikler

-MPEG2 kaynak geliştirilmiş arama kalitesi ve çalma hata ile filtre eklendi.
- Bazı TS dosyalarında hatalar düzeltildi.
- Video, ses ve TS dosyalarında oluşan senkronizasyon hataları giderildi
- Tercihlerinize MPEG kaynak filtre seçenekleri eklendi.
- Gretech Audio ses sorunu düzeltildi
Teknik Bilgiler
Başlık: GOM Player 2.1.28.5039

Dosya Adı:
GOMPLAYERENSETUP.EXE

Dosya boyutu:
7.22MB (7.567.520 bayt)

Gereksinimleri:
Windows (Tüm Sürümler)

Dil:
tr

Lisans:
Freeware

Eklendiği Tarihi:
22 Kasım 2010

Geliştirici:
Gretech www.gomplayer.com
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.