Google da açık buldum ne yapmalıyım?

xmajestar

Katılımcı Üye
13 Ocak 2021
624
105
tzdata-TR
koskoca google de sql açığı bıraktıklarını sanmam dicem ama bi ihtimal onlarda insan onlardada unutkanlık var yinede şansını dene tutarsa çok büyük şans yakalamış olursun
 

Eagleweb

Kıdemli Üye
8 May 2021
2,120
1,151
localhost/e8
Merhaba,
Google'da açık bulduysanız haberlere çıkarsınız gerçi google neyin açığını bulduunuz anlamadım bir çok kişi google açığını bulmaya çalışır ama bulunmaz genelde belki de bulmuşsunuzdur denemekte fayda var.
 

Toryy

Kıdemli Üye
16 Tem 2021
2,632
1,650
Merhabalar
Google da böyle bir açık bulmanız, ve üstüne 20 adet bulmanız baya baya zor birşey
Ancak gene de deneyiniz
Belki tutar
İyi forumlar dilerim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.