GOOGLE Database MySQL Username Password HACK!

JohnDoe

Kıdemli Üye
29 Eyl 2013
2,710
6
Teşkilat
Merhabalar,

Bu dork ayrı ve bambaşka bir dork keyfini çıkarmanızı temenni ediyor ve konuya girerek devam ediyorum. Google arama motoru üzerinde bir çok indexlenmiş sitelerin (veritabanı, kullanıcı adı ve kullanıcı şifre) bilgilerine ulaşarak ele geçirebiliyoruz.

Google üzerinde aranacak olan dork;

filetype:sql + cpanel mysql

Arama yaptığımız zaman bir çok web sitesi çıkacaktır. Bu sitelere giriş yaparak msql.sql uzantılı sitelere tıkladığımızda kullanıcı adı ve şifreleri alabiliriz.

Şifrelerin her birisi SHA1 ile şifrelenir. Şifreyi kırmak için alt kısımdaki vermiş olduğum url üzerinden decode ederek kırabilirsiniz.


Kırmış olduğunuz şifreler ile PHPAdmin, MySQL Front ve benzeri işlemler ile Database'ye bağlanabilirsiniz. Eğer'ki (root) şeklinde denk gelirseniz şifreyi kırdığınız'da direk sunucuya bağlanabilirsiniz.

Sunucu'ya login olduk'dan sonra bir önceki açmış olduğum konum'da Root'lama ile alakalı dökümana göz atarak işlemlere devam edebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.