Google Drive Hizmetinizde!

By-JonJonX

Kıdemli Üye
17 Nis 2013
2,563
0
Forum Polisi
Google Drive Hizmetinizde!

Yeni, Güvenli Sanal Hard Diskiniz Hizmette!

Google Drive hizmetini resmen duyurdu. Google Drive, bedava versiyonunda 5GB'lık çevrimiçi depolama alanını bizlere sunuyor. Daha fazlasını istiyorsanız, aylık 2.49 dolar ödemek suretiyle 25GB'lık alana sahip olabilme olanağımız da var. 100GB'lık (ayda 4.99 dolar) ve 1TB'lık (ayda 49.99 dolar) gibi alternatif seçeneklerde sunulmuş biz kullanıcılara. Bunlarda herhangi bir ek depolama alanı satın aldığımızda, Gmail alanımız da 25GB'a yükseliyor.
Google Drive, Google'ın çevrimiçi evrak düzenleme hizmeti Docs ile bütünleşmiş oluyor. Unutmada söyleyelim Google Drive'ın Android'li tablet ve akıllı cep telefonlarına özel uygulaması da yayınlandı. iOS uygulamasının ise yolda olduğu açıklanan haberler arasında yer alıyor.. Google, Google Drive ile birlikte hizmet verebilecek üçüncü parti yazılımlara da müsaade verecek.
Google Drive'a https://drive.google.com/ adresinden kolaylıkla erişilebilirsiniz. Ancak hatırlatmakta yarar var; henüz hizmet kısım kısım kullanıma sunulduğundan ilk etapta kullanamayabilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaştığınız da hizmet tam kullanıma müsait olduğunda Google' dan sizi uyaracak bir e-posta isteme avantajınız da bulunuyor.
Google Drive'ın açılışı ile beraber Google, Gmail kullanıcılarına da bir hediyesi var oda şu ki: Gmail'in 7.5GB'lık depolama alanı parasız olarak 10GB'a yükseltiliyor.. Bu değişikliğin 1 gün (24 saat) içinde hesabınıza yansıyacağı belirtiliyor.
Hesabınız için 10GB kapasite sağlandıktan sonra, daha önceden de olduğu gibi kapasiteniz yavaş yavaş artmaya devam edecektir.


Google 'ın Hizmetiyle İlgili Verdiği Bilgiler:

Her yerden erişin.

Google Drive, bulunduğunuz her yerde; web’de, evinizde, iş yerinizde ve hareket halindeyken yanınızda. Siz neredeyseniz, dosyalarınız da tam orada. Harekete ve paylaşmaya hazır. Ücretsiz 5 GB’yi kullanmaya başlayın.
Google Drive aşağıdakiler üzerinde kullanılabilir:

PC ve Mac
iPhone and iPad (coming soon)
Android cihazlar
Oluşturun ve ortak çalışma gerçekleştirin.

Google Drive’da anında yeni dokümanlar, e-tablolar ve sunular oluşturabilirsiniz. Aynı anda aynı dosya üzerinde birlikte çalışabilir ve değişiklikleri anında görebilirsiniz.

Her gün kullandığınız ürünlerle daha iyi bir biçimde çalışın.

Gmail
Büyük boyutlu e-posta eklerine veda edin. Gmail’de Google Drive’dan bir bağlantı gönderdiğinizde herkes aynı dosyayı ve aynı sürümü otomatik olarak alır.
Google+
Google Drive’daki video ve resimleriniz anında Google+’da kullanılabilir olur, böylece çevrelerinizle paylaşmak için yalnızca bir tıklama yeterlidir.

Güçlü arama.

Google Drive dosyalarınıza daha hızlı erişmenizi sağlar. Anahtar kelimeyle içerik arayabilir ve dosya türüne, sahibine ve başka kriterlere göre filtre uygulayabilirsiniz. Google Drive resimlerinizdeki nesneleri ve taranan dokümanlardaki metni de tanıyabilir.

Her şeyi görüntüleyin.

HD video, Adobe Illustrator ve Photoshop da dahil 30′un üzerinde dosya türünü, ilgili program bilgisayarınızda yüklü olmasa bile tarayıcınızdan açın.

Google Drive ve en sevdiğiniz uygulamalar.

Doğrudan Google Drive’da çeşitli web uygulamalarından dosya oluşturun, kaydedin, açın ve paylaşın.

İstediğiniz gibi paylaşın.

Herkesle dosya veya klasörler paylaşabilir ve belgeleriniz için görüntüleme, düzenleme veya yorum yapma izni vermeyi seçebilirsiniz.

Bir tartışma başlatın.

Geri bildirim almak ve dosyalarda daha ileri düzeyde ortak çalışma gerçekleştirmek için yorumlar oluşturabilir ve yorumları yanıtlayabilirsiniz.

Zamanda geriye gidin.

Google Drive yaptığınız her değişikliği takip eder; bu nedenle Kaydet düğmesini tıkladığınızda yeni bir düzeltme kaydedilir. Otomatik olarak 30 gün öncesine kadar bakabilir veya bir düzeltmeyi sonsuza kadar kaydetmeyi seçebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.