Google'ye sitenizi kaydettirin.

Kiskach

Yeni üye
16 May 2009
13
0
Google bunun için para alıyormuş dieye duymuştum arkadaşların birinden sanırım ya 10 lira yada 20 liraydı ama kesin olarak ben gözümle göredim kardeşim sen yinede araştır...
 

Germiyan'

Kıdemli Üye
4 Mar 2009
2,217
1
hayır google bizden para falan almıyor sizin bahsettiginiz adwords tur. bu servisle google reklam verirsin google da bunun için para alır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.