GTA 5 Script Hook Hatası

Fist

Uzman üye
29 Tem 2017
1,527
1
Anavatan
Arkadaşlar uzun zamandır GTA V oynamıyordum PC de sonra oyuna girirken CRİTİCAL ERROR-Script Hook V verdi bunun sebebi ise oyun güncellendiği için (oyunum orjinal) ona ait bir script hook sürümü yok ve bu beni biraz üzdü çoğu mod Script Hook V istiyor Script Hook V yerine kullanabileceğim
Bir Hack Menu - Trainer varmı lütfen ?

Fist

Uzman üye
29 Tem 2017
1,527
1
Anavatan
https://www.youtube.com/watch?v=IgoANp7lUV0 buyur dostum bi ara banada olmuştu bu videodan yararlandım :)

Dostum biliyorum bunu modu silersem tabiki girerim fakat oyunda modsuz bir eksiklik hissediyorum online oynuyorum 2 saat sonra canım sıkılmaya falan başlıyor bana script hook v yerine kullanacağım trainer - Hack menu lazım

Menyoo trainer efsanedir.Scripth hook hiç bir şey yanında

O trainer Script Hook V istemiyor mu ki ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fist

Uzman üye
29 Tem 2017
1,527
1
Anavatan

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.