Güncel Instagram Hesabı Hackleme Yöntemleri Nelerdir?

Zwo

Katılımcı Üye
Merhabalar hocalarım tht ailesi instagram son zamanlarda brute force ile ilgili önlemler aldı şuan aktif sizin kullandığınız instagram hesabı hack yöntemi varmı
(SADECE KENDİMİ GELİŞTİRME AMACIYLA ÖĞRENMEK İSTİYORUM)
Öğretmek istiyen yardımcı olan hocalarıma şimdiden teşekkür ederim.

invisible blood

Uzman üye
15 Eyl 2023
1,199
449
Merhabalar hocalarım tht ailesi instagram son zamanlarda brute force ile ilgili önlemler aldı şuan aktif sizin kullandığınız instagram hesabı hack yöntemi varmı
(SADECE KENDİMİ GELİŞTİRME AMACIYLA ÖĞRENMEK İSTİYORUM)
Öğretmek istiyen yardımcı olan hocalarıma şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar phisping ile yapabilirsiniz Bruce force filan zaman alır o yüzden THY den
Bu arada önerdiğim tool
" Zphisher " Diye tht de aratırsanız tadından yenmez.

Zwo

Katılımcı Üye
Merhabalar phisping ile yapabilirsiniz Bruce force filan zaman alır o yüzden THY den
Bu arada önerdiğim tool
" Zphisher " Diye tht de aratırsanız tadından yenmez.
Hocam merhabalar dediğiniz gibi brute force zaman alan ama kesin bir yöntemdir günümüzde phisping yöntemini yiyecek bir kişi düşünmüyorum ilginiz için teşekkürler

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.