güzel bir yazı

bymxx

Üye
26 Ocak 2007
185
0
BURSA
Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik biz seninle ve birlikte olmaktı temennimiz.pembe düşlerimiz vardı,içinde sadece ikimizin bulunduğu.aşkımızda en güzel güzel günleri,en güzel akşamları ve en büyük sevinçleri paylaştık seninle.sevmeyi öğrettin sen bana.yaşamanın seninle güzel olduğunu gösterdin.sevdim ben seni kimsenin sevemeyeceği,can verip kan dahi olamayacağı kadar çok.uykularımızı paylaştık.bir gece değil gecelerce uykusuz kaldık sevdamız için.ben seni düşledim hep ışıl ışıl gözlerinle yanımda.dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık ayrı geçen günlerimizi yaşanmamış saydık.hep birlikte olmalıydık biz, böyle güzel oluyordu hayat.sözler verdik birbirimize bir sen söz vermedin sigarayı bırakacağına.oysa, her eline alışında yüreğim parçalanırdı benim.çiçeğimdin sen,incinirsin boynun bükülür diye dokunmaya dahi kıyamazken ben, o seni zehirliyordu.bir bunu anlatamadım sana. ayırmaya kalktılar bizi.kimse beni yüreğimi yakan sevdamı sevdamı düşünmedi.yaşayamazdım, ikimizi içime gömüp seni bırakamazdım. aldırış etmedim kimseye ayrılmadım senden.çünkü yaşarsam senin için yaşarsam sevdam için yaşayacaktım... SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM. BENİM İÇİN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMA!!!!!!


bana zamanında çok sevdiğim bir insan yollamıştı bu bölümü görünce bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.