Hack Eğitim Seti Önerisi Lazım

SusKalbim21

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
628
0
Merhaba dostlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir ben pek değilim :D 2 gb'lik dosya indirdim her rarı açtım her dosyayı açtım bir şey anlamadım açıkçası. Sanırım kodlama öğrenmem gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım şuan bana başlamak için eğitim seti önerir misiniz güzel bir konu var mıdır?

2 gb boyutlu indirdiğim hack: http://www.turkhackteam.org/web-ser...ler-icin-dev-hack-arsivi-v2-ssy-dragon95.html

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Merhaba dostlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir ben pek değilim :D 2 gb'lik dosya indirdim her rarı açtım her dosyayı açtım bir şey anlamadım açıkçası. Sanırım kodlama öğrenmem gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım şuan bana başlamak için eğitim seti önerir misiniz güzel bir konu var mıdır?

2 gb boyutlu indirdiğim hack: http://www.turkhackteam.org/web-ser...ler-icin-dev-hack-arsivi-v2-ssy-dragon95.html

Kimse sana hackerlığı öğretemez ama şeye bakabilirsin ceh v9 o sana beyaz şapkalı hackerlığı
öğretir bunların v8 felan var sırayla bak istersen ama programlama bilgisi olmadan hacker olamazsın örneğim php site hackleyeceksin php bilmiyorsun o zaman o kodları bilemezsen hackleyemezsin..!!!
eğer webhacker olucaksan
PHP MYSQL JAVASCRİPT HTML bilmen lazım..!!!!
ama hacker olucaksan hem onları hemde
python ve ruby bunlar sana kendi araçlarını kendi virüslerini yazmayı sağlar..!!!
ve C# C bilmelisin saten c bilince bütün programlama dillerini daha çabuk öğrenirsin...!!!!
ve temel network bilgin olmalı böyle hacker olursun bunu eğitim setine dönüştürebilirsin
temel network eğitimi ceh veriyor bedavaya network öğren tht network kısmı var orda kendini geliştirirsin sonra yazdığım programlama dillerini öğrenirsen sana gösterdiğim v9 eğitimine bak çok işe yarar istersen temel kali linux öğrenebilirsin:D
umarım dediğim şey sana yararlı olmuştur teşekkür edersen sevinirim tabi yararlı olduğuysa..!!!

Son düzenleme:

SusKalbim21

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
628
0
Kimse sana hackerlığı öğretemez ama şeye bakabilirsin ceh v9 o sana beyaz şapkalı hackerlığı
öğretir bunların v8 felan var sırayla bak istersen ama programlama bilgisi olmadan hacker olamazsın örneğim php site hackleyeceksin php bilmiyorsun o zaman o kodları bilemezsen hackleyemezsin..!!!
eğer webhacker olucaksan
PHP MYSQL JAVASCRİPT HTML bilmen lazım..!!!!
ama hacker olucaksan hem onları hemde
python ve ruby bunlar sana kendi araçlarını kendi virüslerini yazmayı sağlar..!!!
ve C# C bilmelisin saten c bilince bütün programlama dillerini daha çabuk öğrenirsin...!!!!
ve temel network bilgin olmalı böyle hacker olursun bunu eğitim setine dönüştürebilirsin
temel network eğitimi ceh veriyor bedavaya network öğren tht network kısmı var orda kendini geliştirirsin sonra yazdığım programlama dillerini öğrenirsen sana gösterdiğim v9 eğitimine bak çok işe yarar istersen temel kali linux öğrenebilirsin:D
umarım dediğim şey sana yararlı olmuştur teşekkür edersen sevinirim tabi yararlı olduğuysa..!!!

Ellerine sağlık dostum bayaaaaaa uzun olmuş yalnız cidden eline sağlık :) yararlı oldu çok sağol teşekkür ederim :)

Duyduğuma göre lamer eğitim seti diyorlar :D

Son düzenleme:

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1

King Kong

Kıdemli Üye
19 Mar 2017
2,393
10
Ellerine sağlık dostum bayaaaaaa uzun olmuş yalnız cidden eline sağlık :) yararlı oldu çok sağol teşekkür ederim :)

Duyduğuma göre lamer eğitim seti diyorlar :D
Hıhı Yukarda Her şeyin Sonuna !1!1!1! Yazan Arkadaş Heçkır Çünkü O yüzden leymır eyitim seti diyor Hey Allah'ım İndirme KArdeşim Boşver Sizin Gibi Heçkırlar Hemen Si Şarp Öğrenip Heçk Programları Yazmalı...

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.