HaCker okumalıSınız

fataleror

Üye
9 Ara 2006
246
7
HACKER OLMAK???
Evet* hacker olmak. Ne yapmalı* ne etmeli de hackerlığa adım atabilmeli... Eminimki* bu yazıyı okuyanların %90'ı aynı şeyi düşünüyordur. Fakat zannetme ki* bu yazıyı okuduktan sonra web sitelerini hack etmeye başlayacaksın*ya da arkadaşının internet account şifresini bulabileceksin...

Ayrıca şunu da bilmelisin ki* başlamak hiçbir zaman*bitirmenin yarısı olmamıştır... Ben sana balık vermeyeceğim* sana balık tutmasını da öğretemem* sana ancak balık tutmasını öğrenmeye giden yolu gösterebilirim..

IRC ile ilgili bir şey eklemek isterim; nuke atmak* flood yapmak gibi basit olayları gerçekleştirmek* hacker olmak demek değildir. Bu tür işlemler* fazla beceri gerektirmeyen* kolay sayılabilecek* herkesin yaptığı şeylerdir. Nuke atarak hacker olduğunu sanan kişiler aslında içten içten yanmakta ve egosunu bastırmaya çalışmaktadır. Peki hacker ne demektir o zaman? Hacker* hack eden kimselere denir. Hack etme olayı ise hacking diye adlandırılır. O zaman hacking ne demektir? Walla o ne demek ben de bilmiyorum... ))Hacking* kapalı bir bilgisayar sistemine* bilgi almak için sızmaktır. Amaç bilgi almaktır. Amaç zarar vermek*para çalmak* dosya silmek değildir* o işi hackerlar değil* crackerlar yapar. Bir de phreaking var. Bunu da kısaca şöyle tanımlayabiliriz. Hacking + telefon sistemleri* bu ikisini birlikte düşününce anlamı çıkıyor sanırım.Şimdi heyecanla beklediğin an geldi. "Nasıl hacker olunur?"

Çoğu bilgisayar kullanıcısının hayalidir hacker olmak.Şimdi biraz da bundan bahsedelim. Hepsinden önemlisi :

Okumak. Herşeyi oku. Internet ve bilgisayar dergileri en iyi kaynaklardır. Mutlaka oku. Kilit nokta okumak. Seni ilgilendirmese bile oku*sıkılsan bile oku*eğer biryerde takıldıysan oku* web sayfalarını oku* ezbere gitme* oku oku oku* okumaya devam et. Eğer bu konula daha önceden de ilgiliysen* linux hakkında az çok duyumlar almışsındır. Linux bir unix türevi işletim sistemidir. Ancak windows'dan* Dos'tan çok farklı bir yazılımdır* bu yüzden kullanması da belli bir birikim*bilgi ister. Genelde* hackerlar linux kullanır* bu yüzden çoğu kişinin aklına şu kazınmıştır : "Linux'suz hacker olunmaz..." Ama emin olki linux kullanmadan hack edebilirsin. Kendini linuxa şartlama. Bu arada okumaya devam et. Boş yere #hackers* #hack vs gibi kanallardan birşeyler öğrenebileceğini sanma. Onlar sadece kendini beğenmiş kişilerdir ve sana yardım etmezler* hatta zarar bile verebilirler. (herşeyi oku* okumak kilit nokta) Bigisayarını sev* onunla bol vakit geçir. Arkadaşların top oynarken sen bilgisayar oyna. Evet aynen öyle*kendini eve kapat* öğrenmeye çalış* oku* oyun falan oyna. Evden ne kadar az çıkarsan* bilgisayarına ne kadar bağlanırsan* o kadar hızlı öğrenirsin.

Bu aynı logaritma grafiğine benzer. Öğrenme hızın* öğrendikçe artacaktır* bunu sen de göreceksin. Oku* herşeyi oku. Problemlerle karşılaşacaksın* sakın yılma*yardım iste*yardım bulamayabilirsin* kendin çözüme ulaşmaya çalış* gerekirse uyuma* gözlerin morarsın*iştahın kesilsin* ama problemler karşısında sakın yılma. Başarıya ulaştığında kendini çok çok daha dinç hissedeceksin. Masanda bir kolonya bulunsun. Kafayı yicek gibi olursan hemen kafandan aşağı dök. Bu gerçekten seni rahatlatır. Oku* git soundcard kitapçığını oku. Bir süre sonra geceleri rüyanda chat edecek* bilgisayar kullanacaksın.
 

Uskudar_Rapcisi

Yeni üye
21 Ara 2006
8
0
ben inaniorum ki olujam we sizde görüjeksiniz adımdan cok söz ettirijem unutmayın bni.. biraz ukalaja oldu ama daa yeniyim.... ama hani dogustan yetenekli jojuklar wardır ya ben öleym ewt bana bina göster ben onu gece kondu yaparım bana geje kondu göster ben onu gökdelen e dönüstürenilirim... saygılar burdan basladım we unutmujamm
 

fataleror

Üye
9 Ara 2006
246
7
ya ettirde tamam hevesin cok guzelde biraz daha turkceyi guzel kullansan sevinicem.. :D yazını okuyasıya kadar canım cıktı :)
 

sessiz_öfke

Yeni üye
19 Ara 2006
29
0
arkadaş bomba bi yazı olmuş yani hacki kimse sana öğretmesede sen öğren bende tam bunu yapıyorum sanada katılıyorum bir sürü döküman okudum programlar indirdim ama kendimi şartlandırdım bir gün kendi başıma öğrenicem dedim ufak tefek destekler alıyorum programlar hakkında uzantıları öğrendim mesela .


söylediklerin cok hoşuma gitti yalan deil ben pc alalı 10 gün olmuştu hani 1 dk da virus yapın muhabbetini denedim hani şu ufak format atma muhabaetini virus diye yutturuyolar ya bide uzantı değiştirip calışştırdım:D ilk önceleri bilmiyordum ama artık biliyorumbazı şeyleri okuyarak çözmeye başladım ilerde şu an zor gördüklerim daha kolay anlayacağımıda biliyorum o yüzden okuyalım diyorum . . .
 

**Ankesenamon**

Kıdemli Üye
8 Eki 2007
2,220
21
34
Çok dgru güsel kardeşm açikca syelemek gerekrse türkiyede Hackker var mi yoku önce bunu bilmek lasim....hackker dedniz her hangi açiktan yada gbi program a ihtiyaç duyarak yapan bi şey degildir .....
hakker dedim mi online dünyasini kasip kavuranalr akla gelendir açik bekleemeden stedi programi prgramlaya bilen....Ör... Tüm hesap ve bilgileri aktaran troenleri yapanalr...
katılmiyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.