Hakkari Dağlıca şehitlerinin anısına kanla yapılmış Türk Bayarağı...

MidNighT

Kıdemli Üye
sonsiy02.jpg

Kırşehir'de bir grup öğrenci, Hakkari Dağlıca'da şehit edilen 13 askerin anısına, parmaklarından akıttıkları kanlarla yaptıkları Türk bayrağını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdi.
28 Kasım'da bir araya gelen Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Mürsel Burak Akyürek, Fatih Yaşar, Ömer Hakan Yiğit, Kemal Buğra Avşar, Latife Cihan, Derya Şahin, Serhat Hüseyin Özdemir, Mustafa Güngör, Abdülkadir Ünaloğlu, Çiğdem Gürsoy, Fatma Karaca, Ramazan Mahmut Oflaz, Funda Uçaçan, Tuğba Soylu, Bilgehan Burak Türkmen, Fadime Safa, Tülay Koç, Elif Şahin, Mehmet Ali Sucu ile Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi'nden Fatma Kabukçu ve Yılmaz Yunus Akyürek adlı öğrenciler, Türkiye'de meydana gelen terör olaylarına tepki göstermek amacıyla parmaklarından akıttıkları kanlarla Türk bayrağı yaptılar.
Gençler daha sonra kanlarından yaptıkları Türk bayrağını çerçeveleterek Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdiler.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen "Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası"nın finalinde yaptığı konuşmada, öğrencilerin kanlarıyla yaptığı Türk bayrağından söz etti.
Orgeneral Büyükanıt, duygularını şöyle dile getirdi:
"Bakın şimdi size bir şey göstereceğim. Bu bir Türk bayrağıdır. Bir özelliği var. Bir grup genç tarafından kanlarıyla yapılmıştır. Biz büyük bir milletiz. Ve gerçekten şehitlerimiz kutsal amaç uğruna şehit olmuşlardır, yaşadığımız ülkenin birlik ve bütünülüğünü koruyabilmek için... Onların aileleri bizlere emanettir. Onlara gözümüz gibi bakmamız lazım."
 

göözde

Yeni üye
18 Ağu 2007
8
0
ağladımm yaa :(( biz vatanımıza milletimize sahip çıktıkça bu pkk köpeklerinin soyunu kuruturuz...!!!!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.