Hamile Eşinin Ve Çocuğunun Yanında Şehit Edilen Polis

dgkn7

Üye
7 Ocak 2013
243
0
istanbul
Hamile eşinin ve 3 yaşındaki çocugunun yanında öldürülen şehit polisimiz neden konuşulmuyor neden gündemde yok ? Saldırıyı kınıyorum.


Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu hamile eşi Yağmur ve 3 yaşındaki oğlu Yusuf'un yanında şehit olan polis memuru Salih Eroğlu, düzenlenen törenle gözyaşları arasında memleketi Ankara'nın Çubuk ilçesine uğurlandı.

HAMİLE EŞİNİ SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜYORDU

Diyarbakır'ın Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru 30 yaşındaki Salih Eroğlu, rahatsızlanan eşi 28 yaşındaki Yağmur Eroğlu'nu, yanlarına oğlu 3 yaşındaki Yusuf'u da alarak sağlık kontrolü için Diyarbakır'a getirdi.



Eşi Yağmur'un hastanede hamile olduğunu öğrenen polis memuru Salih Eroğlu, akşam saatlerinde görev yeri Hani ilçesine dönmek için otomobiliyle yola çıktı.

YOLU KESEN PKK'LILAR OTOMOBİLE ATEŞ AÇTI

Salih Eroğlu'nun kullandığı otomobile saat 18.30 sıralarında Büyükakören köyü yakınlarına geldiğinde PKK'lı teröristlerin yolu kestiğini gördü. Dönmek isteyen polise, teröristler otomatik silahla ateş açtı.

POLİS EROĞLU SALDIRIDA AĞIR YARALANDI

Polis Eroğlu ağır yaralanırken eşi ve çocuğu yara almadan kurtuldu. Ağır yaralı olarak helikopterle Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis Salih Eroğlu, doktorların tüm çabasına karşın şehit oldu.

ŞEHİT KALABALIK TÖRENLE UĞURLANDI

Alıntı...
 

askeradam09

Kıdemli Üye
2 Şub 2015
2,453
0
Aydın
Yılanın başını ezmedikçe bunlar akıllanmaz dostum asacaksın gözleri önünde hepsi tek tek dökülecek
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.