harddisk pc yi mahvetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,080
10
ankara
arkadaşlar. pc ye format atmak ve hard diski de temizlemek istedim. harddiski sildim. geri döndüremedim. başka hardiskide onun yanına ekledme yaptım böylelikle format atıldı pc ye. cafede oluyor bu olaylar tabi cafeci yapıyor pc yi. sonra bana gösterdi bak çalışıyor dedi. evde pcyi çalıştırdım 30 dakika sora mavi ekran geliyor. güvenliğiniz için durduruldu falan donuyor yani. sonra ben pc yi açtım netten ram le oyna düzelir yazıyordu. rami çıkarıp taktım düzeldi amapc yi yatıkken çalıştırınca düzeliyor. düz bir şekilde masaya sabitlediğim zaman birden ekran kararıyor ve altalta bir sürü serial sıralanıyor. başların da key copy falan yazıyor. bu seferde böyle donup kalıyor. ne olabilir bu pc nin sorunu. cafeci bu şekle getirdi birde 50 tl aldı. eskihali çalışıyordu en azından bir format attıralım dedik ne geldi başımıza.
 

pirate_12

Katılımcı Üye
4 May 2008
643
1
Bilinmedik Yerden
Biraz karışık geldi ama sistemi tam yükleyememiş olabilir driverlar eksik veya yanlış yüklenmişte olabilir..Eğer parçalarda teknik bir sorun yoksa sistem hatalıdır..Kim yaptıysa bence git önüne at he bide aygıt yöneticisinden bakarsan driverlar ne durumda diye ona göre de söylersin nasıl iş bu diye 50tl az bi para değil hakkını versin..
 

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,080
10
ankara
driverlri eksik ama küçük detaylar ses driver ları falan. neyse parasını peşin vermemiştim zaten pc yi geri ***ürüp göstermek lazım. babamın arkadşının oğlu diye birşey diyemiyoruz kalbi kırılmasın diye ama daha öncede win7 exper pcmin ekran kartını değiştirmişti. neyseki anladım da geri takmış acemilik dönemlerimdeydi tabi. biz neler düşünüyoruz o ne ler yapıyor. daha önce formatıda o atıyordu şimdi geliştim ya biraz keylogger bile atıyormuş pc ye şimdi söylesem bir sürü problem olacak ama ben bilirim ona yapacağımı.
 

MühüR

Kıdemli Üye
31 Ağu 2009
2,769
0
Acaba Burda Sorduklarını Nerde Paylaşıyosun Merak Ediyorum. ;) Format Atmayı Öğren Ondan Sonra Kimse Kazıklamaz Seni Abisi ;)
 

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,080
10
ankara
Acaba Burda Sorduklarını Nerde Paylaşıyosun Merak Ediyorum. ;) Format Atmayı Öğren Ondan Sonra Kimse Kazıklamaz Seni Abisi ;)
nasıl yani anlamadım ki. burdaki hiç bir şeyi hiç bir yeree paylaşmıyorum. bu dediğimde 1 ay veya 1,5 ay öncesine kadar yaşanan olaylardı. suçluluk duygusu hisstmiyorum çünki ben hata yaptığıma inanmıyorum. format a gelince en güzel uzman tv anlatıyor izledim öğrendim. halaaa aramızda bilmeyenler bile vardır. benim pc başındaki hayatım 4 aylıktır. ondan öncesini bilmem. bugüne özel bir dayanışma içerisindesiniz galiba. sanki bana yükleniyormuşsunuz gibi hissettim. benimle ilgili bir sorun falanmı var dolaylı yolları hiç sevmemde.
 
Son düzenleme:

MühüR

Kıdemli Üye
31 Ağu 2009
2,769
0
Emin Ol Seninle İlgili Sorun Olsa Dolaylı Yoldan Halledilmez Uyarılırsın Sonrasın Da Devam Edersen Yollanırsın O Yüzden ''Yarası Olan Gocunur Derler'' Ya..
 

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,080
10
ankara
bundan sonra tabi olursa bundan sonrası sonuçta kıdemlisin, her konuya cevap vermeme kararı aldım. belirli kişilerle soru cevap bilgi alışverişi bu kadar. çünki sözüm meclisten dışarı imzandada belirttiğin gibi son zamanlarda çok kaybediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.